Čuvajte se ovih horoskopskih znakova: Apsolutni majstori manipulacije ne biraju sredstva da ostvare ciljeve

Čuvajte se ovih horoskopskih znakova: Apsolutni majstori manipulacije ne biraju sredstva da ostvare ciljeve

Autor: | 21/04/2024

0

Astrolozi veruju da naše karakteristike i te kako imaju veze sa znakom u kojem smo rođeni. Neki su stvoreni da budu lideri, drugi su umetničke duše, a ima i onih koji ne biraju sredstva da dođu do svojih ciljeva i to čine bez griže savesti. Nemilosrdno se igraju tuđim emocijama, ne mareći kakve će posledice ostaviti.

Najveći manipulatori zodijaka možda ne deluju tako na prvi pogled. Takođe, to ne znači da su bolji ili gori od ostalih, jer imaju i svoje fantastične strane. Jednostavno, pripazite se kada s njima stupate u poslovne, pa i privatne odnose.

Shutterstock

 

A sada da vidimo ko su oni... Ističu se tri.

Pročitajte: Harizmatični, zabavni, neodoljivi... Ovo su najpopularniji horoskopski znakovi, proverite da li ste među njima

Blizanci

Kao svi dvojni horoskopski znakovi, sa kojima često ne znate na čemu ste, i Blizanci nisu uvek sposobni da podele svoja istinska osećanja. Niste sigurni ni šta tačno misle, možda i zato što ne žele nikoga da povrede ili razočaraju, pa to umeju da upakuju u lepu “belu laž”.

Blizanci se trude da ostave besprekornu sliku o sebi i rado se koriste raznim manipulacijama kako bi stvorili utisak osobe od poverenja, što drugima može da se obije o glavu. Imajte na umu da dobro znaju kako da dobiju ono što žele.

Vaga

Krajnji cilj ovog znaka su sklad i ravnoteža. Vage ne vole da se stavljaju ni na čiju stranu i često su upravo one faktor mira u najrazličitijim sukobima. Reći će vam upravo ono što želite da čujete, kako ne bi povredili vaša osećanja, što ne znači da je to uvek iskreno.

Shutterstock

 

Zbog toga ih mnogi svrstavaju među znakove najviše sklone manipulaciji. Iako su borci za pravdu i jednakost, ne ustručavaju se da slažu, naročito ako je to u skladu sa njihovim interesima. Pričuvajte se ako su vam oni poslovni partneri.

Škorpija

Nije mali broj astrologa koji tvrde da je Škorpija najmanipulativniji horoskopski znak. Ume da ubode i da ostavi duboke ožiljke. Ne zaustavlja se dok ne ostvari ono što je namerila. Snalažljivi su i dobro znaju kako da iskoriste ljudske slabosti i mane.

Pročitajte: Samo oni mogu da ostvare sve vaše ljubavne snove - Ovo su najromantičniji horoskopski znakovi

Škorpije su tajanstvene i teško je uroniti u njihove misli i dušu, ali zato one odlično “čitaju” druge. A ako vam pokažu razumevanje i saosećajnost, i vi se na to "upecate", mogli biste da nagrabusite ukoliko su njihove namere nečasne.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock