Večeras obratite pažnju: Izlazak najmoćnijeg punog Meseca u boji jagode ovim znakovima menja život iz korena

Večeras obratite pažnju: Izlazak najmoćnijeg punog Meseca u boji jagode ovim znakovima menja život iz korena

Autor: | 21/06/2024

0

Pun Mesec u junu donosi velike promene

Sa letnjom dugodnevicom poklapa se izlazak najmoćnijeg punog Meseca ove godine, koji će se na nebu ukazati u noći između 21. i 22. juna.

U astrologiji, junski pun Mesec zove se i Mesec jagoda, ne samo zato što najavljuje sezonu slatkog voća koje svi volimo, već i zbog specifične crvenkaste nijanse. Ove 2024. je posebno važan jer prati letnji solsticij, što je redak fenomen i dešava se otprilike svakih 20 godina.

Pun Mesec u junu uticaće na sve znakove Zodijaka, a ova tri trebalo bi posebno da obrate pažnju. Evo i zbog čega.

Shutterstock

 

Ovan

Tokom narednog perioda pružaće vam se sjajne prilike za lični i profesionalni razvoj, ali i za intelektualni preporod. Mnoge od vas čekaju poboljšanje finansijske situacije, bolja pozicija na poslu ili pak promena radnog mesta, što će se ispostaviti kao pametna odluka.

Osim karijere, ruže će cvetati i u privatnom životu. Naime, junski pun Mesec uticaće na važne planove vezane za brak ili proširenje porodice, uživaćete u emocionalnoj sigurnosti.

Pročitajte: Verni do srži, iskreni i emotivni - Ovo su horoskopski znakovi koji su rođeni za večnu ljubav

Rak

Tokom ovog punog Meseca u vašem fokusu biće ljubavni život. Bićete emotivno ispunjeni, a mnoge pripadnike ovog znaka očekuje naredni korak u vezi: veridba, venčanje, novi član porodice.

Shutterstock

 

Imaćete puno sreće u sferi finansija, kao i na poslu, gde ćete upravo vi povlačiti ključne poteze koji će svima doneti uspeh i dobre rezultate. Energiju ćete usmeriti na prekid toksičnih odnosa u svim oblastima, od prijateljstva do onih u profesionalnom okruženju.

Jarac

Mesec jagode je u vašem znaku, što je događaj koji bi mogao da donese mnoštvo promena u svim segmentima života. Vrlo verovatno ćete sklopiti važne ugovore koji će se odraziti na dalji razvoj karijere i uopšte vaš profesionalni put.

Pročitajte: Japanski horoskop predviđa - Ove znake u narednom periodu čeka uspeh na svim poljima

Ako niste u vezi, očekuju vas zanimljiva poznanstva narednih nedelja. Više ćete raditi na sebi i svom unutrašnjem miru, ali i na realizaciji nekih starih želja i planova. Ostvariće se!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock