Hana Selimović neprepoznatljiva, mnoge dame se nikad ne bi odlučile na ovakvu frizuru

Hana Selimović neprepoznatljiva, mnoge dame se nikad ne bi odlučile na ovakvu frizuru

Autor: | 03/08/2024

0

Frizura Hane Selimović sa snimka koji je pre nekoliko dana podelila na Instagramu napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

Mlada glumica uživa tokom letnje pauze od snimanja i igranja predstava, ali je na socijalnim platformama veoma aktivna, te možemo da vidimo svaku promenu koju načini.

A.H./ATAImages

 

Krajem prethodne godine nekadašnja vatrena riđokosa odlučila se za potpunu transformaciju imidža kada je kosu skratila na popularni paž uobličen gušćim šiškama.

Osim što je tada frizura Hane Selimović, odnosno oblik dobio potpuno novu dimenziju, ona je promenu izgleda upotpunila u tom trenutku novom bojom kose jer je iz svetlijih tonova prešla u nešto tamnije.

I danas glumica pripada taboru brineta, ali više nema paž-frizuru već joj je kosa dovoljno porasla da njom može da eksperimentiše kako joj je volja.

Pročitajte: Smanjite nos da biste bile dobre ribe - Hana Selimović na meti tviteraša, podigla se velika bura (foto)

Tako smo na Instagramu videli fotografiju gde je pokupila gustu kosu u visoki rep, a u prvom planu su i dalje bile guste šiške koje joj savršeno pristaju.

Na račun novog izgleda, Selimovićeva je dobila samo pozitivne komentare, a mnoge dame koje je prate na pomenutoj društvenoj mreži poželele su upravo da ošišaju šiške, baš kao što su Hanine.

Mnoge dame, pak, ne vole šiške zbog teškog održavanja, te kad god se ošišaju, veoma brzo zažale zbog istih, ali rekli bismo da to sa glumicom nije slučaj.

Kako se vama čini glumičin novi imidž?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti