Brena za ovo sigurno nije znala: Viktorova devojka iznenadila sve na društvenim mrežama FOTO

Brena za ovo sigurno nije znala: Viktorova devojka iznenadila sve na društvenim mrežama FOTO

Autor: | 04/10/2024

0

Devojka Viktora Živojinovića je svima dobro poznata sa malih ekrana, ali činjenica je da je njena popularnost udvostručena od kada se saznalo za njihovu ljubavnu vezu.

Sofija Spasojević uživa u ljubavi sa Breninim sinom i vredno radi na emisiji "Blic dan", gde je možete gledati u društvu Suzane Mančić.

Instagram

 

Iako se dugo spekulisalo o odnosu u kojem se nalaze mladi beogradski ugostitelj i voditeljka, oni su ovog leta prekinuli tišinu i objavili prvu zajedničku fotografiju kojom su obelodanili vezu.

Nedavno su proslavili i prvu godišnjicu, a tom prilikom Viktor je lepšu polovinu iznenadio ogromnim buketom crvenih ruža koje su simbol ljubavi i harmonije.

Devojka Viktora Živojinovića važi za jednu od najlepših i najzgodnijih dama sa malih ekrana, a sada je rešila da je vreme za velike promene.

Naime, ona je drastično skratila kosu i potpuno promenila frizuru. Sofija je poželela da kao i mnoge dame ove jeseni ponese čuvenu bob-frizuru sa kliznim šiškama.

Pročitajte: Viktor Živojinović objavio prvu sliku sa devojkom - Ova zgodna voditeljka osvojila je srce Breninog sina

Odmah se iz frizerskog salona pohvalila Instagram pratiocima, kojih ima nekoliko hiljada, a komplimenti na račun novog izgleda ne prestaju.

Iako je veoma mlada, ovakav oblik frizure dodatno podmlađuje svaku damu, a idealna je kako za vrele letnje dane zbog dužine i jednostavnosti, tako i za jesenje tmurne i sive kako bi razbila monotoniju imidža.

 

@spasojevicsofijaa ista ja frizura nova 🦋 Kako vam se dopada? @Aleksandar Dramicanin #newhaircut #hairstyle #xyzbcafypシ #sofijaspasojevic ♬ Detektivska priča - Videosex

 

Verujemo da Sofija sve to veoma dobro zna s obzirom da osim u voditeljskom poslu, ona odlično pliva i u modelingu, te je jedna od najtraženijih manekenki.

A šta su rekli Brena i Viktor za novu frizuru? To ne znamo, mada pretpostavljamo da je u svemu podržavaju baš kao i do sada.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti