Višak kilograma je prošlost: Adrijana Lima prošetala modnom pistom u Parizu, nikad zgodnija

Višak kilograma je prošlost: Adrijana Lima prošetala modnom pistom u Parizu, nikad zgodnija

Autor: | 27/09/2024

0

Adrijana Lima posle porođaja sa sinom doživela je niz neprijatnosti i uvreda na račun njenog fizičkog izgleda i zbog viška kilograma koje je dobila tokom trudnoće.

Ali sada je svim zluradim komentarima došao kraj jer se posle trećeg porođaja, u 44. godini života brazilska manekenka vratila nikad zgodnija i lepša. U punom sjaju je napravila spektakl pre nekoliko dana.

Photo by Tommaso Boddi/Getty Images

 

Na aktuelnoj Nedelji mode u Parizu konačno je prikazana željno iščekivana revija modne kuće Schiaparelli, na kojoj smo videli kolekciju ženske odeće za sezonu proleće/leto 2025.

Dok se s najviše pažnje čekalo da vidimo šta je sada "zakuvao" genijalni um Danijela Rouzberija, dizajnera koji je na mestu kreativnog direktora čuvenog brenda, mnogo buke izazvao je i povratak brazilske manekenke Adrijane Lime na pistu!

Nekadašnji "Viktorijin anđeo" i jedna od žena koje su obeležile modeling početkom 20. veka prošetala je pistom u mini-haljini na kopčanje, prugastom modelu u retro stilu.

Adrijana je samopouzdano hodala pored svojih koleginica, kao nekada, šik izdanje je upotpunjeno šik ručnom tašnicom i minđušama od žutog zlata.

Pročitajte: Šta se desilo sa licem Adrijane Lime? Bivša srpska snaja na meti komentara FOTO

Adrijana Lima posle porođaja je često bila na meti negativnih komentara jer ne izgleda onako kako je izgledala na početku karijere, kada je bila tek tinejdžerka.

Te glasine počele su s njenom trećom trudnoćom, početkom Adrijaninih četrdesetih, a manekenki je zamerano jer se ugojila, pa zato što je otekla u licu, optuživala je da je preterala s filerima i botoksom i mnogi su komentarisali da je to kraj njene karijere.

– Borim se da prihvatim kako moje telo izgleda sada – iskreno je rekla za magazin People posle porođaja. – Svakog dana moram da se podsećam – prihvati ko si, prihvati svoje telo!

Moje telo je sada u tranziciji jer sam dobila bebu, upravo sam na svet donela novi život. To je veliki blagoslov.

Manekenka je istakla da mora da trenira svaki dan, ali i da prihvati promene.

– Svaki dan se borim s tim. Svaki dan moram da podsećam sebe da sam samo čovek. Imam poneke nesigurnosti – priznaje ona.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti