Britni Spirs i Džejson Trevik proslavili veridbu u Las Vegasu

Britni Spirs i Džejson Trevik proslavili veridbu u Las Vegasu

Autor: | 17/12/2011

0

Američka pevačica Britni Spirs (30) uskoro će treći put stati na ludi kamen. Naime, pop princeza se verila sa svojim dečkom Džejsonim Travikom s kojim je u vezi oko dve godine. Travik zaprosio svoju dragu na svoj 40. rođendan tokom romantične večere.
- Oboje su neverovatno srećni i jedva čekaju da postanu muž i žena. Britni je mnogo zaljubljena u Džejsona, a on je već dugo voli. Obožava i njene sinove Šona Prestona i Džejdena Džejmsa - izjavili su prijatelji para za "US Weekly".

Lepu vest pevačica je podelila i sa svojim fanovima putem društvenih mreža.
- Džejson me sinoć iznenadio darom koji sam priželjkivala. Jedva čekam da vam ga pokažem. Veoma sam uzbuđena - napisala je Britni.
Travik voli tradiciju, pa je ruku svoje voljene tražio od njenog oca koji mu je dao punu podršku. Čekao je da njegova devojka završi svetsku turneju "Femme Fatale" kako bi je pitao da li želi da se uda za njega. Turneja je okončana prošle subote u Portoriku.

Koliko je Džejsonova ljubav prema Britni čista, pokazao je time što je pristao na potpisivanje predbračnog ugovora.

Britni Spirs je prethodno bila udata za Kevina Federlajna, s kojima ima dva sina, a par se razveo 2006. godine. Pop princeza bila je kratko udata za i za Džejsona Aleksandera 2004. godine, ali je brak poništen posle 55 sati od venčanja.

Novopečeni verenici su sinoć u prisustvu članova porodica i prijatelja u Las Vegasu proslavili ovaj važan korak u svojoj vezi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Spy

Pročitajte još

Najnovije vesti