Boj Džordž: Napraviću ludnicu u Beogradu

Boj Džordž: Napraviću ludnicu u Beogradu

Autor: | 07/03/2011

0

Boj Džordž ili Džordž O'Daud za miks-pultom usred Beograda! Da, 11. marta u klubu "Plastic", britanski muzičar i frotnmen nekadašnje grupe Culture Club (harala muzičkim listama osamdesetih godina), puštaće muziku, a kao di-džej podrška nastupiće fanky-house Dj Marc Vedo iz Engleske.

- Obožavam da puštam muziku, kao DJ! Stalno 'vrtim', dva do tri puta nedeljno. Uvek sam spreman. Inače, uvek sam u potrazi za novim stvarima, uvek dopunjujem muziku, trudim se da budem inovativan, uvek su tu neke nove pesme. Uvek je to jedan dobar DJ set! I sada ćemo napraviti ludnicu! - kaže Boj Džordž, prenose njegove reči organizatori događaja u saopštenju prosleđenom medijima. Srbijom je, kaže, oduševljen.
- Bio sam u Srbiji i oduševljen sam! Mnogo putujem, proputujem svet nekoliko puta za kratko vreme i ono po čemu gledam neku zemlju su neki ljudi. Ovde, kod vas u Srbiji, divni su ljudi, topli, pravi domaćini. Beograd je grad koji ima duha. Kada sam bio video sam da ljudi vole da luduju, uživaju, provode, uživali su tada, uživaćemo i sada - poručio je Boj Džordž, prenosi Mondo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: boj dzordz

Najnovije vesti