365 dana za odličnu štednju

365 dana za odličnu štednju

Autor: | 31/10/2013

0

Piraeus banka ima najraznovrsniju ponudu oročene štednje koja poštuje princip povoljnih kamata 365 dana u godini. Povodom Nedelje štednje, Banka je odlučila da dodatno podstakne štediše i nagradi njihovo poverenje vrednim poklonom.
Reč je o tablet računaru koji će klijent dobiti za ulog oročen na tri ili više meseci, u iznosu jednakom ili većem od 50.000 evra, odnosno zvučnicima za štednju u iznosu od 20.000 do 49.999 evra, za isti vremenski period od tri ili više meseci.
Klijentima su na raspolaganju oročenja sa mesečnom isplatom kamate, standard štednja sa atraktivnim kamatama za uloge u evrima i drugim valutama, kao i posebni tipovi štednje sa dodatnim pogodnostima poput podizanja kamate unapred ili dela uloga bez prekida oročenja, kao i progresivan rast kamate za dinarske uloge.
Piraeus 30 oročena štednja u evrima uz mogućnost podizanja uloga do 30% bez razoročenja omogućava i širok izbor perioda oročenja po povoljnim kamatama. Ovaj vid štednje je pogodan za klijente koji planiraju stavku "razni troškovi" u svom budžetu.
Piraeus 50 oročena štednja može biti u dinarima i evrima, i stavlja na raspolaganje do čak 50% ukupnih sredstava sa partije depozita bez razoročenja. Štednja je namenjena onima koji žele da uvećaju svoj kapital ali planiraju i ulaganja tokom perioda štednje.
Piraeus Unapred je štednja sa isplatom kamate u momentu orocenja. Atraktivna je zbog mogućnosti korišcenja kamate odmah, kao i mogućnosti ponovnog oročenja iznosa kamate.
Piraeus Sigurna prognoza je stepenasta oročena štednja u dinarima sa definisanim rokovima oročenja i progresivnim rastom kamate.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti