Porodični branč u hotelu Hajat

Porodični branč u hotelu Hajat

Autor: | 29/10/2013

0

Svake nedelje od 12h do 17h u restoranu Metropolitan Gril, kulinarski tim hotela Hajat Ridžensi Beograd priprema za svoje goste Porodični branč. Tradicionalni nedeljni ručak obogaćen je drugačijom kulinarskom ponudom.
Kulinarski tim priprema raznovrsna predjela kao što su tart sa sušenim pardajzom i kozijim sirom, grilovano povrće, veliki izbor salata i selekcija sireva, pikantne masline, morski plodovi. Pobrinuli su se i za one kojima je pecivo nezaobilazni deo jutarnjeg rituala: kroasani, mafini, danska peciva uz kafu ili vitaminsku bombu savršen je izbor za početak lepog dana! Od glavnih jela na meniju se nalaze internacionalni specijaliteti kao što je jagnjeće kapama, tataki tuna, ječmeni rižoto, marinirani losos, pečena bela riba sa prelivom od limuna i bosiljka, rolovana piletina kao i mućkalica, ćufte, pasulj, teleća kolenica i mnoga druga tradicionalna srpska jela. Da obrok bude sladak da poslednjeg zalogaja za goste pripremamo i krem rolnice, tart sa jabukom ili citrusnim voćem, palačinke, vafle, tiramisu, čoko mus, krem brule... Pored izuzetne kulinarske ponude, ono što je specifično za Porodični branč je zabavni program za decu. Za naše najmljađe goste pripremljen je poseban švedski sto, na kojem su predstavljeni specijaliteti prilagođeni njihovom uzrastu: riblji štapići, njoke, pituljice sa spanaćem i sirom, mini pice... Ali ono što ih najviše obraduje je čokoladna fontana i poslastice iz Hajatove poslastičarnice.
Kreativne radionice sa animatorskom agencijom "Čigra", časovi kuvanja sa Hajatovim kulinarskim timom, samo su neke od zabavnih aktivnosti koje mališane čekaju u Hajatovom dečjem kutku.
Porodični branč: Svake nedelje od 12.00 do 17.00 časova. Cena: 2.450 dinara po osobi, deca do 6 godina ne plaćaju, a deca između 6 i 12 godina imaju 50% popusta.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti