Kris Džener: Srećna i pored kraha braka

Kris Džener: Srećna i pored kraha braka

Autor: | 27/10/2013

0

Kris Džener, Amerikanka poznata kao "alfa i omega" rijalitija o porodici Kardašijan, posle dvadeset dve godine braka razišla se od svog supruga Brusa. Ipak, bivši supružnici, koji imaju dve kćerke, srećni su zbog odluke koju su doneli. Iako su na bračni život stavili tačku, ostaće prijatelji.
Već šest godina Kris i Brus su zvezde rijalitija "Keeping Up with the Kardashians", koji prikazuje svakodnevicu njihove porodice, uključujući i decu lepe crnke, Kortni, Kim, Kloi i Rob, kao i dve kćerke koje ima sa Brusom, Kajli i Kendal. Zanosna Kris prvo nije želela da prizna javnosti da je stavila tačku na brak sa šezdesettrogodišnjim Brusom. Temperamentna pedesetsedmogodišnjakinja, inače idejni tvorac rijalitija o svojoj porodici, povodom priča o njenom razlazu sa Brusom medijima se obratila rečima:
- Smejemo se tome. Volimo se i smejemo se zbog glasina. Ovakvi tračevi o nama kruže godinama.
Da je Kris samo pokušala da prevari javnost o stanju njenog privatnog života, čijim je upornim izlaganjem medijima zaradila milione, bilo je jasno kada je njena rođena sestra Karen obelodanila u svom intervjuu da bi volela da Kris i Brusa ponovo vidi zajedno.
- Njihov odnos je u krizi, volela bih da ponovo budu skupa - rekla je mlađa sestra Kris Džener. Potom je i Brusov sin Brodi potvrdio da se njegov otac razveo od Kris, te su se povodom toga oglasili i nekadašnji supružnici.
- Živimo odvojeno, ali smo tako srećniji. Ipak, uvek ćemo se voleti i poštovati. Iako smo razdvojeni, ostaćemo najbolji prijatelji, a naša porodica će biti naš prioritet - saglasan je bračni par.
Poznati par već godinu dana živi na različitim adresama, tvrde njihovi prijatelji. Brus, koji se bori sa rakom kože, živi u njegovoj kući u Malibuu, dok je Kris ostala u njihovom porodičnom domu na Beverli Hilsu.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti