Nurgul Jesilčaj: Samohrana majka koja živi za ljubav

Nurgul Jesilčaj: Samohrana majka koja živi za ljubav

Autor: | 25/02/2013

0


Ako bi se ikada prijavila za dvojnicu italijanske koleginice Monike Beluči, verovatno bi bez mnogo dvoumljenja članova žirija odnela pobedu. Turska glumica Nurgul Jesilčaj, junakinja turske telenovele “Ljubav i kazna” (TV Prva), upisala je u biografiju pregršt uspešnih filmova, serija i pozorišnih predstava. O njenoj bogatoj karijeri govore mnogobrojna priznanja i nagrade, a osim neospornog glumačkog kvaliteta i lepote, Nurgul je među fanovima obožavana i zbog temperamentnog karaktera i nabusite naravi.
Mada se na trenutak može učiniti da joj je život ćup meda i mleka, poslednjih godina on više ima ukus pelina. Posle razvoda od Čema Ozera, sa kojim je bila u braku od 2004. do 2010. godine, Nurgul je svaki slobodan trenutak posvetila sinu Osmanu Nejatu - jedinoj lepoj uspomeni na vreme provedeno sa Ozerom.
Nurgul je nešto što se u Turskoj ne viđa često, a i na šta se ne gleda sa odobravanjem. Ona je samohrana majka.
- Uvek se zahvaljujem životu za sve dobro i loše. Svaki dan je nova lekcija, samo je treba pametno iskoristiti. Dolazim iz velike porodice u kojoj sam odrasla kao princeza. Poslednjih godina naučila sam da stavim ruku i u hladnu i u vruću vodu. Ne žalim se, živim život i idem dalje. Nemam vremena za samosažaljenje i depresiju. To je luksuz - objašnjava svoju novu životnu filozofiju lepa Turkinja.
Mada je u ljubavi doživela velika razočarenja, ona na propali brak ne gleda sa ogorčenjem.
- Živim za ljubav. Ali ljubav ne treba posmatrati samo kao odnos između muškarca i žene. Voleti se može i dete, brat, sestra, posao. Trenutno usavršavam te druge vrste ljubavi, jer sam se o prvu opekla. Moj brak je prošlost. Sa ove distance Čema ne posmatram ni kao prijatelja, ni kao neprijatelja. On je čovek sa kojim imam dete i to je sve. To što mi nemamo odnos kakav smo imali ranije ne znači da Nejat više nikad neće moći da razgovara sa svojim ocem. Ja mu to ne mogu zabraniti i neću - poručuje Nurgul.
Glumica kaže da joj karijera ne trpi zbog njenih obaveza kao majke. Ipak, priznaje da bi volela da poseduje dugme koje će joj, pritiskom na njega, razvrstati ličnost na četiri dela, kako bi se svaki postarao za neku od njenih svakodnevnih obaveza.
- To, međutim, ne mogu, pa sam primorana da vodim prilično naporan život. Ali ne žalim se. Sve postižem! Važno je da ni u jednom trenutku ne zaboravim da mi je sin prioritet - ističe Nurgul, koja uskoro namerava da napusti rodnu Tursku i preseli se u neki evropski grad, iza čega se, možda, krije i poslovna ponuda.


izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti