Otkrivamo vam kako se hranila i kakvu dijetu je praktikovala Merilin Monro.
Ona je i decenijama nakon svoje smrti simbol ženstvenosti i lepote. Iako nikad nije bila mršavica, telo Merilin Monro žele žene širom sveta.
Merilin je 1952. godine dala intervju za Pageant magazin gde je pričala o načinu na koji održava svoje, tada već čuvene, obline.
Merilin je tada ispričala kako za doručak pojede ili popije, dva sirova jaja razmućena u šolji toplog mleka zajedno sa multivitaminskom tabletom te naglasila kako niti jedan lekar ne bi mogao preporučiti nutritivniji doručak za jednu zaposlenu devojku koja je uvek u žurbi.
Ručak je obično preskakala, a za večeru bi pojela dinstanu džigericu, šniclu ili jagnjetinu sa pet šargarepa, dok bi se za desert počastila sladolednim kupom sa toplim prelivom.
Kad je u pitanju vežbanje Merilin je svaki dan započinjala dizanjem tegova i to tako da je ležala na podu pored svog kreveta u svakoj ruci držeći teg težine 2,5 kilograma.
Tegove je dizala tako da je iz položaja raširenih ruku tegove podizala visoko iznad glave. Nakon toga ruke sa tegovima bi stavila ispred sebe držeći ih pod uglom od 45 stepeni i pravila bi kružne pokrete sve „dok se ne umori“.
Izvor: Prva
Slične Vesti
Pročitajte još
Ćerka Radiše Ilića ne miri se sa najveći gubitkom: Tata, zašto?
Ćerka Radiše Ilića ne miri se sa gubitkom oca
17/03/2025
Saznajte višeLjubav im se dogodila, godine nisu bile bitne: Evo koliko je Ceca starija od Slavka
Muž Cece Bojković od nje je bio mlađi
17/03/2025
Saznajte višeDea Đurđević ponovo zaljubljena, potvrdila: Blistam zbog ljubavi
Dea Đurđević zaljubljena je u život
17/03/2025
Saznajte višeCeca se u Slavka zaljubila kada su joj bile 62 godine, ovim ju je osvojio
Preminuo Slavko Kruljević, suprug Svetlane Cece Bojković
17/03/2025
Saznajte višeOvo je uzrok smrti Slavka Kruljevića, sve se tako brzo izdešavalo
Uzrok smrti Slavka Kruljevića je ovaj
17/03/2025
Saznajte višeNeutešna Ceca Bojković oglasila se povodom smrti supruga: Ni sama ne znam...
Oglasila se Ceca Bojković povodom smrti supruga
17/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)