Ema Votson: Volela bih da se bavim nečim što nema veze sa glumom

Ema Votson: Volela bih da se bavim nečim što nema veze sa glumom

Autor: | 17/02/2014

0

Ema Votson pored snimanja filmova posvećena je i studijama engleske književnosti, a otkrila je da se nada da će po dobijanju diplome imati vremena i da se bavi nekim drugim hobijima. Ipak, glumica ne želi da postigne uspehe samo na filmskom platnu.
- Kada diplomiram, imaću mnogo više vremena da se bavim drugim strastima, i želim da shvatim šta me interesuje. Volela bih da imam nešto potpuno nevezano za filmsku industriju. Želim da nađem nešto što će mi dopustiti da koristim svoj um na drugačiji način. Dopada mi se da se povezujem sa ljudima koji nisu deo ove industrije - rekla je ona, i dodala:
- Volim da slikam, tako da ću se požda posvetiti tome. Ili nečem potpuno drugačijem. Imam dva sertifikata za instruktora joge.
Ema kaže da bi želela da ispuni i neke svoje profesionalne ambicije.
- Osećam da imam još toliko toga da postignem kao glumica. Volela bih da se oprobam u pozorištu, a volim i da pevam.
Ema ističe da je sigurna da će joj studije pružiti priliku da unapredi svoje glumačke sposobnosti.
- Pročitala sam verovatno svaki važan klasik iz engleske istorije, što mi je dosta koristilo. Pomoglo mi je da razmišljam na analitičan način i da posmatram svet iz drugačije perspektive. Uranjanje u takve priče i likove obogatilo je moj život. Sada kada čitam scenarija ili gledam priče, imam bolje razumevanje ljudi, sigurna sam da će to moj glumački posao učiniti interesantnijim.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ema votson