Marta Milanović: U susret svetskom finalu "Ellite Model Look"

Marta Milanović: U susret svetskom finalu "Ellite Model Look"

Autor: | 27/11/2012

0

Pobednica ovogodišnjeg takmičenja „Ellite Model Look“ za Srbiju Marta Milanović nedavno je otputovala u Šangaj, gde će se takmičiti prvog dana decembra za titulu svetske pobednice. Lepa manekenka odmeriće snage sa još sedamdeset takmičarki koje dolaze iz isto toliko svetskih zemalja. Ova ambiciozna brineta veruje u svoj potencijal i nada se da će ući među prvih petnaest devojaka, što bi bio veliki korak u njenoj karijeri koji bi joj otvorio vrata mnogih svetskih modnih agencija.
Pre finala, Martu očekuju naporne pripreme u Kini, jer na završnoj večeri sve mora da izgleda perfektno.
- Nadam se da ću uspeti da se što bolje plasiram na svetskom finalu u Šangaju. Ukoliko uspem da uđem među prvih petnaest devojaka, to bi bilo ostvarenje mojih snova. Biti finalistkinja svetskog izbora znači da se u vas najviše ulaže, da potpisujete najbolje ugovore, pa mi je to trenutno najveći cilj - kaže uzbuđena Milanovićeva.
S obzirom na to da su na izborima „Ellite Model Look“ svojevremeno otkrivene najveće manekenske zvezde poput Sindi Kraford, Žizel Bundšen, Alesandre Ambrosio, Andrijane Lime i mnogih drugih, želja naše predstavnice je sasvim opravdana.
Osim što naporno radi u Kini, Marta ima priliku i da razgleda Šangaj koji je jedna od najvećih svetskih metropola. Ova lepa dama se tokom priprema druži sa ostalim takmičarkama, a najbliža je sa crnogorskom predstavnicom Vladanom Šćekić, koju je imala prilike da upozna još pre odlaska na put.
Na finalu, našu i crnogorsku predstavnicu bodriće Danijela Dimitrovska-Amidžić i Mirjana Udovičić, suvlasnice agencije „Models Inc.“, koja ima ekskluzivno pravo na održavanje izbora „Ellite Model Look“ za našu zemlju i Crnu Goru. Dve dame će se potruditi da Marti i Vladani budu podrška i što više olakšaju takmičenje. Inače, organizatori ove manifestacije potrudili su se da naprave veliki spektakl. Finale će se održati u dvorani „Shanghai Culture Plaza“, a producenti su čuveni dvojac Dan i Dastied, koji su poznati po tome što produciraju svaki šou brenda „Victoria's Secret", zatim koncerte pop kraljice Madone, a ove godine su bili zaduženi i za produkciju ceremonije otvaranja i zatvaranja "Olimpijskih igara" u Londonu.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Top story