Frenki Muniz nakon devet potresa mozga i niza moždanih udara zaboravlja svoj život (video)

Frenki Muniz nakon devet potresa mozga i niza moždanih udara zaboravlja svoj život (video)

Autor: | 11/10/2017

0

Frenkija Muniza (31) domaća publika pamti kao glavnog protagonistu nekada izuzetno popularne humorističke serije 'Malkolm u sredini'. 

Mladi glumac nedavno je u američkoj verziji emisije 'Ples sa zvezdama' progovorio o svojim zdravstvenim problemima. U razgovoru za časopis People, Muniz je nakon nastupa otkrio da ima problema sa dugoročnim pamćenjem pa je dodao kako nije uvek mogao otvoreno da govori o tome.

- O tome u suštini nikada nisam hteo da pričam jer se radi o meni i mom životu. Međutim, razgovarali smo o ‘Malkolmu u sredini’ i kako sam počeo da glumim, a ja se gotovo uopšte ne sećam snimanja serije - rekao je i dodao kako situacija sa seta počinje da se priseća tek nakon što pogleda neku epizodu.

382329 20: The cast of "Malcolm in the Middle" poses for a photo November 26, 2000 at the Hollywood Christmas Parade in Hollywood, CA. From left to right, the cast members are Bryan Cranston, Frankie Muniz, Christopher Masterson, Erik Per Sullivan, Jane Kaczmarek, in back, Craig Lamar Traylor, and Justin Berfield. (Photo by Newsmakers)

- U poslednjih deset godina mama bi prepričavala izlete na koje smo išli ili neke velike događaje na kojima smo bili, a za mene su to sve bile nove priče. Ne znam tačan uzrok gubitku pamćenja - rekao je mladi glumac i dodao kako ne voli lekare.

 

Inače, Muniz je 2009. godine preživeo tešku saobraćaknu nesreću dok se još utrkivao kao profesionalni vozač automobilskih trka i tada je imao potres mozga. Ipak, to nije umanjilo njegovu želju za glumom, a u svemu mu pomaže djevojka Pejdž.

- Ona je divna. Sve zapisuje samo zato što se ja rastužim kad shvatim da sam nešto zaboravio. Zapisuje u dnevnik kako bih svaki dan mogao pogledati i to je stvarno sjajno - dodao je i kazao kao zapravo nije siguran kada su njegovi problemi počeli.

 

- Imao sam devet potresa mozga i celi niz malih moždanih udara. Ne kažem da to ima veze što ne pamtim dobro. Iskreno, nikad nisam otišao do doktora na detaljnu obradu niti sam pričao o tome - kazao je.

Prvi moždani imao je 2012. i završio u bolnici. Na društvenoj mreži tada je napisao da stari te da je došlo vrijeme da počne voditi bolju brigu o svom tijelu. Nakon prvog udara glumac se polako uspio oporaviti, a od tada je imao oko 15 malih moždanih udara.

- Godina koju najbolje pamtim je 2017. jer sam tad naučio da živim u sadašnjosti. Zadovoljan sam karijerom i odlukom da vozim trke i da se posvetimmuzici. Čak i ako se ne mogu setiti svega, srećan sam - zaključio je.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Frenki Muniz

Pročitajte još