Aziz Ansari: Imam novca više nego što sam ikada zamišljao, ne moram da stvaram još više

Aziz Ansari: Imam novca više nego što sam ikada zamišljao, ne moram da stvaram još više

Autor: | 08/08/2017

0

Moći i novca nikada dosta, jer kažu da što ih više imate, više su vam i potrebni. Ipak, glumac, komičar i režiser Aziz Ansari ne razmišlja na taj način. On smatra da je zaradio dovoljno novca i da mu više nije potrebno.

-Pre neki dan sam razgovarao sa jednim svojim prijateljem. Obojica imamo više novca nego što smo ikada zamišljali. Rekao sam mu: 'možeš li da zamisliš da nas je neko pre pet godina pozvao i rekao - imećete toliko novca kada budete u tim godinama. Šta bi uradio sa tim?'. Verovatno biste rekli mnoge fantastične stvari, zar ne? Sigurno ne bismo rekli: 'Smislio bih kako da napravim više novca, više stvari i nastavio bih da radim stalno'. Svako sada razmišlja o tome kako da napravi više. Ne moram da stvaram još više, napravio sam mnogo toga. Finansijski sam stabilan. Neću nešto stvarati samo radi toga. Želim da nešto uradim zato što sam inspirisan, a sada se trenutno ne osećam tako, objasnio je glumac koji trenutno ne razmišlja o trećoj sezoni serije "Master of None".

Ansari je našao način da smanji anksioznost koju je osećao zbog pretrpnog rasporeda i stalne žurbe za uspehom.

-Nadam se da će više ljudi koji postanu veoma uspešni samo odustati. Zar to nije igra? Da napraviš gomilu novca, preseliš se u Italiju i živiš jedan miran život?. Niko ko radi ono što ja radim, ili bar približno tome, ne planira da kaže 'završio sam'-rekao je Ansari.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty
Tagovi: Aziz Ansari

Najnovije vesti