Bernard Tomić: Možda me ne volite, ali možete samo da sanjate moje kuće i automobile

Bernard Tomić: Možda me ne volite, ali možete samo da sanjate moje kuće i automobile

Autor: | 21/07/2017

0


Najavljivali su ga kao novu nadu i budućeg najboljeg tenisera sveta, ali on ta očekivanja nije ispunio. Naime, australijanac hrvatskih korena Bernard Tomić je sa 24 godine više nema motiva da igra tenis, pa nije ni u prvih 60 na ATP listi.

-Da budem potpuno iskren, bilo mi je dosadno na terenu. Ne znam zašto, ali tenis me više uopšte ne motiviše. Držim li trofej u rukama i igram dobro ili ispadnem u prvom ili četvrtom kolu Grand Slama, potpuno mi je svejedno. Ovo mi je već osmi ili deveti Vimbledon, ne znam. Imam 24 godine i teško nalazim motivaciju, rekao je nakon što je na Vimbldonu ispao u prvom kolu, i šokirao ceo teniski svet, osim njegovog trenera Nila Gajnija.

A post shared by Bernard Tomic (@bernard_tomic) on Jan 11, 2014 at 5:57pm PST

–Nisam iznenađen izjavom Tomića. Njegova karijera je zapravo bila ambicija njegovog oca, a ne Bernardova. Džon (otac 24-godišnjeg tenisera, p.a) ga je “grubo vozio”, mogao je da se očekuje ovakav rezultat. Tomićev otac je bio uključen u razne incidente, mnoge stvari u životu rešavao je na silu. Ovo je posledica svega. Na neki način očekivao sam da se ovakva stvar dogodi Bernardu–rekao je Gajni.

Ipak, samo trener je imao razumevanja za Tomića, dok ga je velika većina osudila zbog ponašanja, ali Tomić je imao spreman odgovor i za njih.

-Verovatno me ne volite, ali možete samo sanjati ono što sam ja uspeo da ostvarim sa 24 godine. Idite, sanjajte o automobilima i kućama koje biste želeli da kupite dok ih ja trenutno kupujem- rekao je teniser za heraldsun.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: bernard tomic

Najnovije vesti