Met Bumer o roditeljima i priznanju da je gej: Nisu sa mnom govorili šest meseci

Met Bumer o roditeljima i priznanju da je gej: Nisu sa mnom govorili šest meseci

Autor: | 03/05/2017

0

Američki glumac Met Bumer proslavio se ulogom u seriji "White Collar" iz 2009, koju naši gledaoci imaju prilike da prate preko kablovskih kanala, rođen je 11 oktobra 1977 godine, i na žalost mnogobrojnih obožavateljki živi u srećnom braku sa Sajmonom Holsom i njihova tri sina Kitom, Vokerom i Henrijem.

 

Met je tek 2012 otkrio svetu svoju seksualnu orijentaciju, tabloidi su pisali da se 2011 tajno venčao sa svojim partnerom, a njegova odluka da to saopšti roditeljima bila je jedna od najtežih.

Bumer je u intervjuu za OUT Magazine ispričao da je odrastao u domu vrlo konzervativnih hrišćana, gde nije bilo dozvoljeno čak ni da se gleda “sekularna” televizija.

 

Glumac, koji je shvatio da je gej dok je izvodio klasike poputt Romea i Julije na Šekspirovom festivalu u Utahu, znao je da će razgovor sa roditeljima o ovome biti pravi izazov.

- Reći istinu mojim roditeljima je zaista bio ogroman zadatak - rekao je ovaj glumac za magazin i nastavio:

- Zaista, kada pogledam svoj život postoji jasna podela na vreme pre i nakon što sam rekao roditeljima da sam gej. Odluka koju sam doneo, život koji sam živeo, pre i posle, potpuno su različiti. Kao noć i dan.

Bumer se zabavljao sa devojkama u tom "mračnijem" periodu svog života, ali su ga frizeri i šminkeri na tom festivalu inspirisali da bude ono što zaista jeste.

- Pomislio sam, ako ti ljudi mogu da žive svoju istinu, šta ja onda radim? - prisetio se Met.

 

Odlučio je da svojim roditeljima saopšti da je gej kroz pismo, jer nije mogao da se suoči sa njima.

- Mislim da bih izgubio pravac kojim sam hteo da krenem u objašnjavanju da sam bio ispred njih i lično im saopštio.

Njegovi roditelji isu baš najbolje podnneli ovu ves:“Bila je tišina dugo, dugo vremena, najmanje šest meseci, između nas.”

Ovaj otac troje dece kaže da je tada nakon te tišine u suštini sve krenulo na bolje.

- Izneli smo stvari na čistac, a onda smo morali da prionemo na težak posao, da naučimo i shvatimo kako da volimo jedni druge - rekao je on i objasnio a je borba bila duga.

- Kroz nekoliko godina smo počeli da shvatamo način kako to da uradimo. Bila je to borba. Borba za svakoga ko ima sopstvene paradigme i set verovanja i shvatanja, a onda odjednom mora potpuno da preokrene taj  scenario.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Met Bumer

Najnovije vesti