Potpuni slom lepotice iz Blejd Ranera: Traže je zbog krađe (video)

Potpuni slom lepotice iz Blejd Ranera: Traže je zbog krađe (video)

Autor: | 13/08/2018

0

Bila je velika zvezda '80-ih i '90-ih, proslavila se ulogom replikantkinje Rejčel u kultnom SF-u 'Blejd Raner', ali poslednjih godina Meri Šin Jang (58) ima problema sa zakonom. Policija u Njujorku objavila je kako je traže zbog povezanosti s krađom dva laptopa i snimateljske opreme iz filmske kompanije u Kvinsu.

Nadzorne kamere snimile su je u četvrtak kako u pratnji muškarca, za kojeg pretpostavljaju da je njen sin, provaljuje u firmu, u kojoj je ranije radila, i uzima Eplove laptopove a zatim beži. Šteta iznosi oko 12.000 dolara. Jang je pre nekoliko meseci navodno u toj firmi dobila otkaz.

 

Nekad popularna glumica godinama se borila sa zavisnošću od alkohola. Karijeru je 80-ih i 90-ih, osim u Blejd Raneru, gradila u velikim hitovima poput 'Bez izlaza' s Kevinom Kostnerom, 'Wall Streetu' s Majklom Daglasom te uz Džima Kerija u hit komediji 'Ejs Ventura'.

Prvi incident imala je nakon raspada ljubavne veze s kolegom Džejmsom Vudsom 1989. godine. Vuds je tvrdio da je besna Jang njemu i njegovoj novoj verenici slala fotografije leševa te da mu je pred kućnim pragom ostavila osakaćenu lutku nakon što je saznala da mu je verenica pobacila. Uhapšena je jer ga je uhodila a ceo slučaj je završio na sudu. Ona je tvrdila da je sve bio nesporazum.

Tri godine kasnije, besna jer nije dobila ulogu Žene mačke u filmu 'Betmen se vraća' Tima Bartona, ušetala je na snimanje filma - obučena u kostim Žene mačke.

 

Pokušala je da se 'prošvercuje' na dodelu Oskara 2006. godine tako što se sakrila iza Dženifer Aniston. Osiguranje ju je odvelo. Kasnije je rekla da nema čega da se stidi jer nema šta da izgubi. Tada je već deset godina bila bez ozbiljnije filmske uloge.

Dugogodišnji problemi s alkoholom kulminirali su 2008., kada je otišla u kliniku za odvikavanje. 2011. godine se opet udala za bivšeg supruga Roberta Lujana, s kojim ima dvoje dece.

U novom incidentu učestvovala je 2012. godine kada je došla na zabavu nakon dodele Oskara. Obezbeđenje je nije pustilo jer nije imala pozivnicu, pa je jednog od njih šamarala.

 

Karijeru je pokušavala da oživi u rijaliti programima, ali je 2010. neslavno ispala iz 'Klizanja sa zvezdama' u drugoj epizodi nakon što je dvaput pala na ledu.

Prošle godine je tvrdila kako ju je ozloglašeni producent Harvi Vajnstin seksualno uznemiravao tako što se skinuo go pred njom. Optužila je i Vorena Bitija da joj je uništio karijeru jer joj nije dao ulogu u 'Diku Trejsiju' 1990. godine zato što nije htela da spava s njim.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti