Dizajner i naslednik krojačke imperije, Luka Rubinači izgovorio sudbonosno da (video)

Dizajner i naslednik krojačke imperije, Luka Rubinači izgovorio sudbonosno da (video)

Autor: | 02/07/2018

0
foto instagram evitacriado

Čuveni dizajner Luka Rubinači, koji je nasledio porodični biznis i koji je treća generacija napuljske krojačke dinastije "Rubinači" koji se smatraju jednim od najboljih ambasadora elegancije u svetu mode, ovog vikenda izgovorio je sudbonosno da svojoj izabranici Mariji Baros Paredes.

Luka, čije modele koji se kroje isključivo po meri, ručno i na zahtev klijenata, nose neki od najpoznatijih ličnosti u svetu, podelio je trenutke sa venčanja na društvenoj mreži Instagram uz reči:

- Za sreću i dobar brak potrebne su tri stvari: Prvo, devojka, žena koja vas voli i koja će vas učiniti najsrećnijim na svetu i o kojoj ćete se brinuti do kraja života, zatim roditelji koji su od nas stvorili ljude kakvi smo danas i omogućili nam da ostvarimo svoje snove, i treće, ali ne i poslednje, su prijatelji bez kojih naš život ne bi bio potpun - rekao je emotivni mladoženja.

Lukina lepa supruga Marija i njena sestra Laura su zaista blistale, a pesma koja je bila neizostavna za ples, je svakako ona koja nosi mladino ime.

Iako slove za najelitniju krojačku kuću na svetu, venčanje je bilo u krugu prijatelja, bez preterane raskoši i glamura, podređeno mladencima i njihovom ukusu i željama.

Ali sa toliko duha i sjajne atmosfere, izbora mesta za venčanje, baštenske zabave i pesama uz koje su svi plesali...

A post shared by Eva Criado (@evitacriado) on Jul 1, 2018 at 1:04pm PDT

Venčanje je upriličeno u Španiji, u prelepom gradu po imenu Vigo, u Galiciji, u ambijentu koji je bio očaravajući.

A post shared by Laura Corre (@sonolaura) on Jul 1, 2018 at 3:07am PDT

??Let’s rock it?? #mariayluca

A post shared by Elettra (@elettracaramel) on Jun 30, 2018 at 11:56am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/evitacriado
Tagovi: Luka Rubinači