Sestra preminule dizajnerke Kejt Spejd: Ne možeš spasiti ljude od njih samih

Sestra preminule dizajnerke Kejt Spejd: Ne možeš spasiti ljude od njih samih

Autor: | 06/06/2018

0


Vest da je američka kreatorka tašni Kejt Spejd oduzela sebi životu svom domu u Nujorku, zatekla je njene obožavaoce. Ipak, njena sestra Reto Safo otkrila je kroz kakav je pakao prolazila proteklih godina dok se borila sa bipolarnim poremećajem.

- Ponekad jednostavno ne možeš spasiti ljude od njih samih –
izjavila je Reta i otkrila da su ona i suprug dizajnerke u više navrata pokušavali da je nagovore da potraži pomoć, te su je upisali na isti tretman koji je prošla glumica Ketrin Zita Džons.

- Bili bi smo na korak da joj spakujemo torbe za odlazak, ali svaki put je slika njenog brenda bila važnija. Bila je jako zabrinuta što će ljudi misliti ako saznaju – rekla je Reta i dodala:

Sa suprugom Endijem, koji je brat poznatog glumca Dejvida Spejda

-Predugo je bila okružena ljudima koji su joj govorili 'Da' i zbog toga nije dobila potrebnu pomoć. Ona nije očekivala da će njen brend postati toliko popularan i zapravo nije bila spremna na to. Nakon što sam nekoliko puta pokušala da joj pomognem odustala sam, ali me zabrinula kada mi je rekla: "Reta, znam da mrziš sahrane, ali molim te na moju dođeš. Znala sam da ima neki plan, ali ona je insistirala da je sve u redu -ispričala je Reta.

Kejt Spejd je ostavila oproštajno pismo 13-godišnjoj ćerki u kom joj poručuje da je uvek volela.

Marija Milenković
Tagovi: kejt spejd