Kori Feldman uboden u stomak: Tri muškarca su me napala, ali sada sam dobro

Kori Feldman uboden u stomak: Tri muškarca su me napala, ali sada sam dobro

Autor: | 28/03/2018

0


Nekadašnja zvezda filmova za mlade Kori Feldman, koji je upozoravao na učestvalost seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja u Holivudu, a čija je žrtva bio i sam, danas je saoštio da je napadnut.

-U bolnici sam. Večeras su me napali. Nepoznati muškarac otvorio je vrata mog automobila i ubo me nečim. Srećom, u automobilu smo bili samo ja i moje obezbeđenje kada su nam tri muškarca prišla. Dok je obezbeđenje bilo ometeno, muškarac mi je prišao i napao me. Dobro sam sada-napisao je uz fotografiju iz bolnice

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja okarakterisanog kao pokušaj ubistva.

Feldman ističe da je i ranio dobijao pretnje. Kao razlog napada navodi njegovu odlučnost da razotkrije mrežu holivudskih predofila koji su, kako tvrdi, zlostavljali njega i njegove kolege.

Feldman je u oktobru najavio da će raskrinkati lanac pedofilije u Holivudu i početkom novembra optužio Čarlija Šina da je zlostavljao njegovog prijatelja i kolegu Korija Hajma, a zatim tvrdio da je čovek koji se nedolično ponašao prema maloletnicima Alfi Hofman, producent Alfijevog Soda Pop Kluba iz osamdesetih, emisije za decu u kojoj su se pojavljivale mnoge mlade zvezde tog vremena.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Twitter
Tagovi: Kori Feldman