Kraljevski tretman: Koliko Lebron Džejms ulaže u ličnu negu

Kraljevski tretman: Koliko Lebron Džejms ulaže u ličnu negu

Autor: | 27/03/2018

0

Bez dileme najbolji košarkaš današnjice (po mnogima i svih vremena) Lebron Džejms igra sjajno i u svojoj 33. godini a razlog za to leži i u njegovoj brizi o svom telu, koja ga godišnje košta milion i po dolara, piše rts.

A post shared by LeBron James (@kingjames) on Oct 17, 2017 at 12:43pm PDT


Da, toliko otprilike košta da svoj vanserijski talenat za košarku i fizičku dominaciju sačuvate i u 15. NBA sezoni, koju "kralj" trenutno igra.

A post shared by LeBron James (@kingjames) on Nov 25, 2017 at 11:08am PST

Brojke koje ima ove sezone su gotovo nestvarne – ubacuje 27,2 poena, deli 9,1 asistencija i hvata 8,6 skokova po meču za prosečno 37 minuta u igri! Daklem skoro prosečni tripl-dabl!

Sve to moguće i zbog pažnje koju zvezda Klivlenda poklanja sebi, tj. svom telu. Prema rečima njegovog prijatelja i poslovnog partnera Maverika Kartera, Džejms na ishranu, inidvidualne trenere i napredne zdravstvene tretmane godišnje potroši 1.500.000 dolara!

A post shared by LeBron James (@kingjames) on Nov 4, 2017 at 7:18pm PDT


On ima ličnog kuvara, posebno pripisanu dijetu i rutinu kod ishrane. Uz to, koristi prilično skupe usluge kakve su krioterapija i hiberbarična komora.

Lebron uz sjajan trenerski tim Kavsa, ima i svoj lični, sa kojim radi tokom cele sezone, čak i na putovanjima. Dakle, ako ste se nekada zapitali kako "kralj" toliko dugo traje na tako visokom nivou, sada će vam stvari biti mnogo jasnije...

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Lebron Džejms