Luis Tomlison se više ne krije: Daniel Kempbel je njegova nova devojka? (foto)

Luis Tomlison se više ne krije: Daniel Kempbel je njegova nova devojka? (foto)

Autor: | 22/12/2015

0

Luis Tomlinson će kako se čini Novu godinu dočekati u zagrljaju nove devojke. Najnovije fotografije su dodatno podgrejale glasine o romansi sa glumicom Daniel Kempbel.

Par je prvi put "ulovljen" u novembru i od tada ne prestaju da intrigiraju javnost jer se sve češće pojavljuju zajedno na mnogim mestima u gradu.

Ovog ponedeljka su Luis i Daniel svratili do poslastičarnice u Čikagu, ali se Luis nije libio da pokaže naklonost prema lepoj Daniel uprkos znatiželjnim pogledima.

Ali, ko je Luisova nova ljubav? Daniel je odrasla u Hinsdejlu, u Ilinoisu, a njena filmska karijera kreće od momenta kada su je agenti spazili u jednom frizerskom salonu u Čikagu.

Njen glumački debi je bilo pojavljivanje u četiri epizode popularne serije "Prison Break", 2006. godine, a nakon toga je glumila u Diznijevim ostvarenjima "StarStruck" i "Prom". Glumica je najpoznatija po svojoj ulozi Davine Kler u "The Originals", ovu ulogu je igrala još od 2013. godine. Daniel je tumačila vešticu tinejdžerku. Daniel je Luisa već upoznala sa svojom porodicom, tao da je porodična večera za vikend za njih bila nešto očekivano.

Louis and Danielle at Red Mango in Chicago tonight - 21.12.15 ~ Carol

A photo posted by zayn malik ♡ (@1direct_news) on Dec 21, 2015 at 7:29pm PST


Luis je čak izjavio kako ima identičnu tetovažu kao i Danielin brat, dakle veza je zaista ozbiljna...

Louis and Danielle at dinner last night - 21.12.15 ~ Carol

A photo posted by zayn malik ♡ (@1direct_news) on Dec 22, 2015 at 1:37am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/instagram
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti