Dušan Vlahović doneo trofej Juventusu, pa poleteo u zagrljaj prelepoj Srpkinji

Dušan Vlahović doneo trofej Juventusu, pa poleteo u zagrljaj prelepoj Srpkinji

Autor: | 16/05/2024

0

Dušan Vlahović, jedan od najboljih i najpopularnjih fudbalera današnjice, dobio je novi povod za slavlje.

Srpski reprezentativac golom protiv Atalante doneo je Juventusu trofej Kupa Italije. Sa neskrivenim ponosom i srećom podigao je pehar, prvi koji je osvojio otkako je u Torinu.

Giuseppe Maffia/Profimedia

 

Prve čestitke i poljupci stigli su od Vanje Bogdanović, sa kojom je Dušan Vlahović u vezi već duže vreme.

Atraktivna brineta pohrlila je u zagrljaj svom dečku još dok je bio na terenu, a njihove zajedničke fotografije brzo su osvanule na vodećim portalima u Italji, gde Dušan uživa status zvezde.

Pročitajte: Dušan Vlahović prvi put u javnosti sa devojkom, zbog nje je ostavio italijansku misicu

Zgodni dvometraš, koji tek što je napunio 24 godine, rano je postao miljenik lepšeg pola. Nije tajna da je bio u romansi sa italijanskom voditeljkom Karolinom Stramare koja, ipak, nije imala šanse pored lepe Vanje.

Giuseppe Maffia/Profimedia

 

Vanja i Dušan upoznali su se vrlo mladi, u nekoliko navrata su raskidali i mirili se. Od prošlog leta, kada su se slučajno sreli na Ibici, vše se nisu razdvajali.

Imajući u vidu da su njihovi roditelji dugogodišnji prijatelji, nema sumnje da obe porodice navijaju da Vanja i Dušan što pre stanu pred oltar.

– Brak je nešto što se ne planira. Može da se desi za šest meseci, ali i za deset godina. Iskreno, ne bih imao ništa protiv da budem mlad otac – priznao je svojevremeno Dušan Vlahović u intervjuu za HELLO!.

Giuseppe Maffia/Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Giuseppe Maffia/Profimedia

Slične Vesti