Anđela Jovanović konačno otkrila zbog čega je Leki rekla NE: Celo moje biće je tako odreagovalo

Anđela Jovanović konačno otkrila zbog čega je Leki rekla NE: Celo moje biće je tako odreagovalo

Autor: | 17/05/2024

0

Anđela Jovanović odbila je da glumi sa Branislavom Lečićem, a on ju je tužio zbog, kako je naveo, „uskraćivanja prava na rad”. Ova vest je početkom marta uzburkala domaću javnost, tim pre što su se uz Lekino ime i ranije vezivali slični skandali.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Incident se desio u sklopu serije „Radio Mileva”, u kojoj Anđela Jovanović glumi jednu od važnijih uloga, dok je Branislav Lečić trebalo da uskoči u nekoliko epizoda.

Međutim, ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić izričito je odbila da stane u kadar sa starijim kolegom. I, stvar je stigla do suda.

Glumica je ostala pri svom stavu, uredno se odazvala sudskom pozivu, a novinarima kratko poručila da sa Lečićem ne želi da igra zbog neprijatnog događaja iz prošlosti.

Trebalo je da prođe tri meseca da bi se prašina malo slegla, a Anđela poželela da obrazloži svoju odluku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– To je bila stvar principa! Za mene nije postojao drugi odgovor u tom trenutku. Moje celo biće je odreagovalo tako – priznala je Anđela Jovanović u podkastu Ženske priče.

– Uvek kada nešto prećutimo ili kada zažmurimo i pređemo preko nečega, ostavljamo narednim generacijama da se bore sa tim. Mislim da je to pogrešno. Ja sam neko ko ne voli neprijatne situacije, ne volim konflikt. Ali, to je preko potrebno.

Mlada glumica, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, naglasila je da je naša dužnost i odgovornost da izađemo na crtu i suočimo se sa određenim stvarima, ma koliko nam bilo neprijatno i teško.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti