Na nagovor ćerke Ane: Branislav Lečić odustao od tužbe protiv Anđele Jovanović

Na nagovor ćerke Ane: Branislav Lečić odustao od tužbe protiv Anđele Jovanović

Autor: | 29/09/2024

0

Početkom godine javnost je šokirala vest da je Branislav Lečić tužio svoju koleginicu Anđelu Jovanović i tražio da mu isplati 300. 000 dinara “za povredu časti i ugleda”.

Ata Images Antonio Ahel

 

U tužbi, koju je dostavio na uvid medijima, između ostalog piše da “kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije “Radio Mileva”, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko on bude angažovan, napustiti projekat iz revolta”.

Pročitajte: Anđela Jovanović konačno otkrila zbog čega je Leki rekla NE: Celo moje biće je tako odreagovalo

Branislav Lečić je trebalo da se pojavi u epizodnoj ulozi, u četvrtoj sezoni, ali su zajedničke scene otkazane.

- Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala sa njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru sa tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je tim povodom mlada glumica, ne obrazlažući neprijatno iskustvo.

Pripremno ročište održano je 6. marta, kada je Anđela Jovanović dala svoj iskaz. Na sledećem, zakazanom za 30. septembar, trebalo je da svedoči Branislav Lečić. No, to se neće desiti.

Dalibor Danilović

 

- Odustali smo od svake tužbe koju smo podneli moj advokat i ja. Govorim o tužbi protiv Anđele Jovanović, a tužbe protiv Danijele Štajnfeld i dalje stoje – izjavio je Branislav Lečić za Hype TV portal.

Kako je otkrio, toj odluci je najviše doprinela njegova ćerka Ana Lečić, koja je i sama glumica.

- Ćerka mi je rekla: “Volim ovaj posao, pusti tu temu.”

- I zaista, zašto bih to radio? Neka misli ko šta hoće. Nema više potrebe da se priča, niti da se taj postupak vodi. Idemo dalje, Anđela čeka dete – zaključio je glumac.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Dalibor Danilović

Najnovije vesti