Ćutao sam četiri godine, više neću! Tošić progovorio o skandaloznom braku sa Karleušom

Ćutao sam četiri godine, više neću! Tošić progovorio o skandaloznom braku sa Karleušom

Autor: | 27/05/2024

0

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića godinama intrigira javnost, a najnoviji skandal izazvalo je dopisivanje nekadašnjeg fudbalera sa pevačicom Severinom Vučković.

M.M./ATAImages

 

Duško Tošić poručuje da je posle četiri godine odlučio da podeli „svoju stranu priče”, a istakao je i da se nada da će njegovom braku s Karleušom zvanično doći kraj.

Na Instagramu je objavio stori posvećen još uvek zakonitoj supruzi.

Pročitajte: Dok se ne rodi mali Tošić - Duško za sina čuva nešto posebno, ne želi da ga razdvaja od Atine i Nike

– Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno – napisao je Tošić. Ubrzo je usledilo još jedno Instagram obraćanje nekadašnjeg fudbalera:

– Pošto vidim mnogo laži sa druge strane... Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice. Moja tolerancija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati naredne dve godine da se bave time.

Profimedia

 

Jelena Karleuša nije mu ostala dužna.

– Dok spavam sa mojom decom u sobi, ‘druga strana’ (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke – navodi na početku obraćnja JK i dodaje: 

– Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade... Zamolila bih ‘drugu stranu’, mada ovde postoji samo jedna, NAŠA i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života), konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi, umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu.

Instagram

 

Dan ranije Jelene je objavila SMS prepisku sa, kako piše, Duškovim advokatom.

– Dobar dan, da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da „radi”, kako kaže. „Radi” po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? – napisala je Karleuša, na šta joj je advokat odgovorio:

– Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza. 

– Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... – deo je poruke.

AA/ABACA/Abaca Press/Profimedia

 
 

Poslednja poruka koju je Jelena Karleuša objavila na Instagramu glasi:

– Samo da izdržim sva iskušenja i izazove, da budem dobar čovek i kad bih najradije bila loš, da prećutim ono što se ne govori, da ne osetim mržnju i želju za osvetom. Neka mi univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem, neka mi život da snagu da sve svima oprostim. To je moja pobeda.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Attila Kisbendek/Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti