Razveli su se u nedelju, ali: JK spomenula Duška i njihov odnos: Nasmejana sam, moj muž...

Razveli su se u nedelju, ali: JK spomenula Duška i njihov odnos: Nasmejana sam, moj muž...

Autor: | 18/09/2024

0

U nedelju u ranim jutarnjim časovima osvanula je vest da je na 16 godina dug brak između Jelene Karleuše i Duška Tošića i zvanično stavljena tačka pevačicinim potpisom na predlog sporazumnog razvoda.

Od tada prošlo je tri dana, a pop diva se u nekoliko navrata oglašavala tim povodom i iz njenih izjava smo shvatili da Jelena Karleuša o Dušku Tošiću nema ama baš ništa lepo da kaže.

Arhiva HELLO!

 

U saopštenju za medije koje je izdala drugog dana vikenda otkrila je da sa bivšim suprugom neće ostati u prijateljskim odnosima i za njega više ne želi da čuje, dok je on, pak, izjavio da bi voleo da, kada se strasti smire, oni normalno komuniciraju.

Kada je reč o njihovim dvema ćerkama, Atini i Niki, iako je starateljstvo pripalo Jeleni, fudbalski menadžer svakako će moći da provodi vreme sa mezimicama kad god to poželi i u obimu u kojem želi.

Danas je JK gostovala u jutarnjem programu Prve televizije gde je govorila o raznim temama, a jedna od njih, nezaobilazna, bio je i njen krah braka.

Kako je istakla, u nedelju se desio samo formalni razvod, jer su se oni udaljali emotivno još pre nekoliko godina, te je ona svoje otpatila.

Pročitajte: Da li bi gostovala u Cecinoj emisiji? JK odgovorila na škakljivo pitanje, nastao muk u studiju

- Žene u Srbiji razvod smatraju kao smrt i to je za njih smak sveta, gubitak svega što su imale i stvarale. Ja sam imala tu sreću ili nesreću da se razvodim od dva advokata, mog i advokata druge strane.

Došla sam nasmejana i namirisana, muža nisam videla... - na šta ju je voditeljka presekla pitanjem da li Duška još uvek naziva mužem, a ne bivšim mužem.

- Posle 17 godina, koliko smo bili zajedno, jeste, ali ja sam svih tih 17 godina bila zapravo sama. Tako da nije nešto meni ovo preterano drugačije.

 

 

Ja sam dupli Lav, ne mirim se ni sa kakvom vrstom poraza. I onda sam prosto oživljavala, oživljavala i pravila od toga ono što nije. Naravno, sve je to bio isključivo moj izbor - bila je iskrena pevačica.

Iako Jelena Karleuša o Dušku Tošiću danas nema ništa lepo da kaže, tvrdi da, ukoliko bi njemu neko pokušao da naudi ili ga povredi, morao bi prvo njoj to da učini jer bi ga ona svim srcem branila.

Ako to nije ljubav, ne znamo šta je.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti