Šta mu bi? Toni Bijelić otkrio istinu o 15 godina mlađoj, dokazao sve, Dragana zanemela

Šta mu bi? Toni Bijelić otkrio istinu o 15 godina mlađoj, dokazao sve, Dragana zanemela

Autor: | 28/05/2024

0

Da li je razvod u procesu, pa još nije bivši suprug, ili Dragana Mirković i Toni Bijelić možda rade na pomirenju? Na ovo pitanje odgovora nema, a vreme će nam pokazati sudbinu poznatog para.

Mirko Tabašević

 

Dragana već neko vreme razvod ne pominje. U velikom intervjuu za hrvatske medije istakla je da prolazi kroz težak životni period, a medijske naslove i priče koje kruže o njoj i Toniju ne komentariše.

S druge strane, njen još uvek zakonit suprug izašao je iz ilegale u kojoj je bio dve decenije i preko društvenih mreža neretko demantuje sve navode. 

Toni je nedavno putem advokatice poslao jednom hrvatskom portalu zahtev za objavu ispravke članka sa naslovom “Deca su joj najveća podrška: Dragana se oglasila nakon napisa o aferi Tonija Bijelića i Meline Džinović”.

Pročitajte: Neočekivani obrt, advokati potvrdili - Toni Bijelić NIJE bivši muž Dragane Mirković

Ovog puta Toni je ponovo demantovao izveštaj u medijima u kojima se navodi da ima devojku 15 godina mlađu od njega.

- Kad ću imati prilike da upoznam napokon tu 15 godina mlađu. Kako vas više nije sramota da pišete toliko laži o meni ili ste dobro plaćeni - napisao je Toni na svom Instagram profilu, ali se tu nije zaustavio, pa je odmah zatim objavio članak u kome je Haris Džinović komentarisao njegov razvod, a upravo ta objava dobro ga je nasmejala.

I dok se Toni putem advokata i društvenih mreža trudi da demantuje novinske napise, Dragana, sa druge strane, izabrala je da ćuti i ne izjašnjava se po pitanju istih.

Antonio Ahel ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti