Sušta suprotnost Dragani: Toni Bijelić grli zanosnu crnku, prva fotografija se širi mrežama

Sušta suprotnost Dragani: Toni Bijelić grli zanosnu crnku, prva fotografija se širi mrežama

Autor: | 21/08/2024

0

Da li postoji nova devojka Tonija Bijelića i kako ona izgleda tema je o kojoj ne prestaje da se piše od kada se u martu ove godine saznalo za njegov i Draganin razvod.

Iako su razne spekulacije postojale, hrvatski biznismen pre izvesnog vremena demantovao je razne medijske napise uz opasku da je on još uvek suprug muzičke zvezde s obzirom da je brakorazvodna parnica u toku.

Mirko Tabašević

 

Govorili su da je Toni godinama u ljubavnom odnosu sa drugom damom, ali da pevačica nije želela to da prihvati kao istinu.

Pričalo se da je u pitanju 15 godina mlađa doktorka, čak se u jednom trenutku pojavio trač da je devojka Tonija Bijelića u blagoslovenom stanju.

Sve to vreme Draganin bivši suprug mudro je ćutao trudeći se da privatni život i intimu sačuva od znatiželjnih medija.

Ono što je proverena informacija je da Bijelić sve više vremena provodi u rodnoj Hrvatskoj, tačnije u Opatiji, gde je nedavno kupio vilu, koju je na Instagramu opisao kao “novu biznis rezidenciju”.

Pročitajte: Toni Bijelić imao saobraćajnu nesreću u Opatiji! Evo u kakvom je stanju bivši suprug Dragane Mirković

Nalazi se na brdu sa kojeg puca pogled na more, okružena je prirodom, ima bazen i sve ostalo što je potrebno da je nazovemo oličenjem luksuza.

Ovih dana biznismen je u Bosni i Hercegovini u društvu nepoznate crnke. Naime, on je na Instagramu objavio video zapis iz Međugorja, a ono što je pokušao da sakrije je zanosna dama koju je na jednoj slici zagrlio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

 

Da li je u pitanju njegova nova izabranica ili ne, to ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ono što je zanimljivo je da na društvenim mrežama dotična lepotica nema nijednu fotografiju, niti možemo da saznamo kako se zove.

Međutim, primetno je da Toni u njenom zagrljaju blista, te se sve više sumnja da je upravo ona osvojila njegovo srce nakon razvoda.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti