VENČALI SE Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u Beogradu: Ceremonija u krugu porodice održana danas u strogoj tajnosti

VENČALI SE Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u Beogradu: Ceremonija u krugu porodice održana danas u strogoj tajnosti

Autor: | 28/05/2024

0

Venčali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

U srcu Beograda danas je ozvaničena ljubav između mlade muzičke zvezde Anastasije Ražnatović i fudbalera španske Sevilje i reprezentacije Srbije Nemanje Gudelja.

Dva srca, koja su konačno spojena pred licem zakona, okružena toplinom i podrškom svojih najmilijih.

Ceremoniji su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su s radošću dočekale ovaj poseban trenutak.

Instagram

 

Atmosfera je bila ispunjena srećom i ljubavlju, a svaki pogled i osmeh prisutnih govorio je više od hiljadu reči. Porodice mladenaca su s ponosom posmatrale kako njihova deca započinju novo poglavlje zajedničkog života.

Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Pročitajte: Da li svekrva ovako treba da čestita snaji rođendan - Nemanja odmah reagovao posle Oliverine poruke

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu.

Ova posebna veza, koja je rasla i jačala kroz vreme, sada je krunisana građanskim venčanjem. Crkveno venčanje Anastasije i Nemanje odigralo se 14. jula prošle godine! 

 - Svi smo presrećni i jako smo se radovali ovom danu! Želim im da se vole i poštuju, a da sve što život nosi prolaze u ljubavi - izjavila je Ceca ovim povodom za beogradske medije. 

Instagram/raznatovicanastasija

 

Nakon ceremonije, usledilo je veselje u krugu članova porodice, gde su se slavili ljubav, zajedništvo i budućnost koju Anastasija, sada Gudelj, i Nemanja grade zajedno.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/Veljko Ražnatović

Slične Vesti