Marija je pre pola godine postala majka i više ne želi da krije: Žao mi je, da sam znala ranije...

Marija je pre pola godine postala majka i više ne želi da krije: Žao mi je, da sam znala ranije...

Autor: | 07/06/2024

0

Prošlo je pola godine od trenutka kada je Marija Šerifovć dobila sina Maria.

Dalibor Danilović

 

Dečaka je, kao što je poznato, rodila surogat majka, a Marija Šerifović je veći deo 2023. provela na relaciji Srbija–Amerika.

Pročitajte: Mario je baš porastao - Ima najboljeg druga i sprema se da prohoda

- Bilo je naporno, bilo je prelepo, i možda mi sada pomalo nedostaje taj period. To, naravno, ne znači da planiram drugo dete - rekla je, uz smeh, gostujući u emisiji Među nama.

S obzirom na to da se Marijin put do roditeljstva odvijao u strogoj tajnosti, mnogi su ostali zatečeni kada je u decembru saopštila da je postala majka. Tada je, krajnje otvoreno, objasnila pozadinu cele priče.

- Danas je luksuz biti iskren i svoj, to niko sebi ne dopušta. Ja bih rekla da je to moj najveći blagoslov. Na vreme sam shvatila da se ovaj moj život samo mene tiče, i da sam ja ta koja donosi odluke. Niko drugi.

U razgovoru sa Majom Nikolić Marija Šerifović prisetila se trenutka kada je Mario došao na svet.

- Imam video snimak koji sam za ovih šest meseci pogledala tek nekoliko puta. Bukvalno ne prepoznajem sebe. Vidim neku Mariju koja se smeje tako da joj se umnjaci vide.

Kako ističe, mnogi joj govore da sin liči na nju.

Instagram

 

- On je neka svetlija verzija mene. Oči su mu jednog dana zelene, drugog plave. Prosto je neverovatno, ali to je dete koje se neprekidno smeje - od momenta kada otvori oči dok ne ode da spava. Nikada tako nešto nisam videla.

Marija u odgajanju sina ima veliku pomoć porodice, pre svega majke Verice, koja unuka obožava.

- Iako tvrdi da sam ja, kao prvo dete, i dalje njeno mezimče, mislim da baš i ne govori istinu - našalila se.

screenshot you tube

 

- Mario je šest dana bio kod nje u Kragujevcu, pošto sam imala dva vezana koncerta. Poslednja tri dana, koliko je kod mene, Verica neprekidno zove i kuka da ne zna šta će bez unuka. Tvrdi da joj je on najbolja terapija i za srce i za štitnu žlezdu.

To je, valjda, normalno. Sve babe su iste - zaključila je.

Pročitajte: Marija Šerifović iskrena - Verica je najluđa baba na svetu, ne mogu da je se otresem, više voli unuka nego mene

Pop zvezda mesecima je na turneji “Dolazi ljubav”, u okviru koje je održala niz koncerata, kako u regionu, tako i u Evropi. Zbog toga je prinuđena da odsustvuje dan-dva, a svaki rastanak od sina teško joj pada.

- Žao mi je. Da sam znala da će moja interesovanja do te mere biti promenjena, sve poslovne obaveze bih pomerila za 2025. godinu. Ali, dobro, tu smo - gde smo.

- Ipak, moram priznati da se radujem “okršaju” koji ću 22. juna imati sa Reljom. Biće sjajno, sigurna sam - poručila je pevačica.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Ata Images/Antonio Ahel

Slične Vesti

Najnovije vesti