Mario je već sada napredniji od vršnjaka! Marija Šerifović ne krije koliko je ponosna na sina

Mario je već sada napredniji od vršnjaka! Marija Šerifović ne krije koliko je ponosna na sina

Autor: | 22/09/2024

0

Sin Marije Šerifović drugog dana decembra proslaviće veliki prvi rođendan.

Preslatki plavušan raste brzinom svetlosti, a ponosna majka svaki zanimljiv trenutak iz njihovog porodičnog doma voli da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Instagram printscreen

 

Pop zvezda je celokupan proces surogat majčinstva držala u najvećoj tajnosti dok se Mario nije rodio, a koliko je srećna što joj se ostvarila najveća životna želja u 39. godini života nikada nije krila.

Maria najčešće čuva baka Verica koja uživa da provodi vreme sa njim i uči ga svemu što je primereno njegovom uzrastu, dok Marija obožava da ih gleda zajedno.

Danas je u njihovom porodičnom domu na Novom Beogradu posebno važan dan jer je sin Marije Šerifović napravio prve korake samostalno, i to u 9. mesecu.

Mališani obično tek oko prvog rođendana, neretko i nekoliko meseci kasnije prohodaju ali čini se da to neće biti slučaj sa neodoljivim dečakom.

Pročitajte: Verila se Marija Šerifović

Naime, Šerifovićeva je objavila fotografiju gde se vidi da je mali Mario počeo da pravi svoje prve korake, a pevačica je sigurna da će svi oni imati probleme sa leđima.

- To je to! Naje*asmo! Diskus hernija - napisala je Marija.

Instagram

 

Međutim, ono što je još više sve nasmejalo jeste njena majka Verica. Naime, svima je već poznato da se ona ne odvaja od unuka, te je često Marija pita da li sada više voli njega ili nju.

Verica je sada priznala kakvo je pravo stanje stvari.

- Da, njega volim više. Pa kako, umirem za njim, ženo! Ja ne mogu da živim bez njega - rekla je Verica, a Marija ostala šokirana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti