Ovaj fudbalski moćnik je budući tast Dušana Vlahovića, mnogi će biti iznenađeni ko je otac lepe Vanje

Ovaj fudbalski moćnik je budući tast Dušana Vlahovića, mnogi će biti iznenađeni ko je otac lepe Vanje

Autor: | 17/06/2024

0

Devojka Dušana Vlahovića je ćerka fudbalskog moćnika

Ljubitelji fudbala u Srbiji ovih dana su mislima u Nemačkoj, gde je upravo počelo Evropsko prvenstvo. Naša reprezentacija ima šanse da prođe grupu, smatraju oni koji se bolje razumeju u najvažniju sporednu stvar na svetu.

U žiži interesovanja ovdašnje javnosti su, naravno, i igrači. Ako je verovati euforiji koja je zavladala među pripadnicama lepšeg pola kada su ga ugledale na terenu, najveća zvezda tima je Dušan Vlahović.

Profimedia

 

Visoki napadač Juventusa jedan je od najplaćenijih i najpopularnijih fudbalera današnjice, a tek su mu 24 godine. Cela Italija bila mu je za petama dok je bio u vezi sa voditeljkom i bivšom mis te zemlje Karolinom Stramare, ali ta priča je sad već davna prošlost.

Prošle godine vratio se bivšoj devojci Vanji Bogdanović. Atraktivna Beograđanka i zgodni fudbaler poznaju se čitavog života. Počeli su kao prijatelji, a onda se rodila i ljubav.

Pročitajte: Dušan Vlahović doneo trofej Juventusu, pa poleteo u zagrljaj prelepoj Srpkinji

Vanja je, kako je jedan upućeni izvor pre nekoliko meseci otkrio beogradskim medijima, upoznala Dušana kada nije bio ni poznat ni bogat. Družili su se, roditelji su im kućni prijatelji. U međuvremenu su buknule emocije i uplovili su u vezu.

Claudio Degaspari/Profimedia

 

Veza nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi i željni provoda. Razišli su se, ali su nastavili da se druže. Dušan je otputovao za Italiju, život i obaveze su ih razdvojili, ali ih je sudbina nedavno opet spojila na Ibici, ispričao je izvor.

Iako je Dušan svoju intimu uvek držao dalje od očiju javnosti, u aprilu je odlučio da se “razotkrije”. Naime, na Instagramu je svojoj lepoj izabranici čestitao rođendan i uz zajedničku sliku napisao “Volim te”. Potvrdio je, dakle, da je priča ozbiljna.

Giuseppe Maffia/Profimedia

 

Vanja je, inače, ćerka Milana Miška Bogdanovića, fudbalskog menadžera i vlasnika agencije “Seven Stars”. Kako piše na sajtu, reč je o globalnoj grupi za upravljanje kompletnom uslugom koja pruža usluge profesionalnim fudbalerima.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Giuseppe Maffia/Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti