Kakva podrška: Ana Ivanović i Novak Đoković bodre Orlove u meču protiv Danske

Kakva podrška: Ana Ivanović i Novak Đoković bodre Orlove u meču protiv Danske

Autor: | 25/06/2024

0

Poznati bodre fudbalere Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra odlučujuću utakmicu na Evropskom prvenstvu i bori se za ostanak na prestižnom takmičenju u koje su već danima uprte oči celog sveta.

Biti il’ ne biti, to ćemo znati po završetku susreta sa Danskom, koji se dešava u Minhenu.

Shaun Botterill/Getty Images

 

A u najvećem gradu Bavarske, osim naših fudbalera, našlo se još poznatih lica. Najpoznatije je, svakako, Novak Đoković, koji meč prati uživo, sa tribina, i zdušno navija.

Interesantno je da su u prepodnevnim časovima Novaka snimili kako trenira u Londonu, pred "Vimbldon", da bi se samo nekoliko sati kasnije obreo u Nemačkoj, jer nije želeo da propusti ovaj važan duel.

Carl Recine/Getty Images

 

Jedan od najboljih tenisera svih vremena pred utakmicu se sreo sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem i poželeo sreću srpskim fudbalerima. Trebaće im.

Pročitajte: Srbija slavi Luku Jovića - Najlepša podrška stigla sa tribina

No, nije mogao da prođe nezapaženo. Primetio ga je ceo stadion, a ne samo deo koji su zauzeli srpski navijači. Nije ni čudo što su mu mnogi skandirali kada su ga ugledali.

Piksi ima i porodičnu podršku. Nedavno je ponovo postao deda, pa njegova starija ćerka Anja Valente nije mogla da dođe u Nemačku, ali je zato tu petogodišnja Indija Rouz.

Anjina srednja ćerka za ovu priliku obukla je dres naše reprezentacije, a na leđima vidimo broj 10.

Instagram

 

Na licu mesta je i proslavljeni rvač i olimpijski šampion Davor Štefanek, takođe u dobrom navijačkom raspoloženju i beloj majici sa natpisom "Srbija" i "Orlovi".

Instagram

 

U crvenom je danas i Ana Ivanović. Već znamo da njen suprug Bastijan Švajnštajger svim srcem bodri Srbiju, čak veruje da bi naši momci mogli da prirede iznenađenje na ovom šampionatu, a danas se i slavna teniserka uključila u navijanje.

Pročitajte: Pred početak Evropskog prvenstva Bastijan Švajnštajger oduševio Srbe, ovo mu nećemo zaboraviti

Još u popodnevnim časovima pokazala je da jedva čeka utakmicu i poručila "Orlovima": "Idemo!"

Instagram

 

Podrška fudbalerima stiže i iz sveta košarke, a na licu mesta je Danilo Anđušić u dresu sa brojem 9.

To je, inače, broj koji nosi napadač Aleksandar Mitrović, čuveni "mitrogol".

Instagram

 

U "Alijanc areni" večeras je i velika muzička zvezda Ceca Ražnatović. Ona se još prvih dana prvenstva pridružila ćerki Anastasiji u Nemačkoj, kako bi zajedno bodrile našu selekciju.

Na pitanje ko joj je omiljeni fudbaler, popularna pevačica bez razmišljanja je odgovorila - Nemanja Gudelj! Zet nema konkurenciju, nismo ni sumnjali.

Ceca i Anastasija izabrale su dresove u beloj boji, a nose i kačkete na kojima piše "Srbija".

Meč prati i manekenka Sofija Milošević. Lepa manekenka stigla je u dresu sa brojem 8, koji u reprezentaciji nosi njen verenik Luka Jović, heroj prethodne utakmice sa Slovenijom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Carl Recine/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti