Kod kuće nema vagu: Tanja Vojtehovski se skinula u kupaći i sve ostavila u čudu

Kod kuće nema vagu: Tanja Vojtehovski se skinula u kupaći i sve ostavila u čudu

Autor: | 28/06/2024

0

Tanja Vojtehovski godinama je bila autor najgledanijih televizijskih emisija, a onda je preko noći odlučila da promeni život iz korena. I nije pogrešila.

Ata Images

 

Novinarstvo joj više nije prioritet, zamenila ga je drugom profesijom. Tačnije, osnovala je institut i postala NLP trener.

Danas, na pragu šeste decenije, izgleda bolje nego ikad. Iako je dugo nismo videli na malim ekranima, fotografije sa plaže koje je objavila na svom Instagramu svedoče da je u odličnoj formi.

Pročitajte: Napustila je televiziju i promenila zanimanje - Izgled Tanje Vojtehovski zapanjio, druga žena

Tome je, na prvom mestu, doprinela promena režima ishrane.

– Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram. Pre svega, izbacila sam šećer i brašno. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone – rekla je Tanja u razgovoru za HELLO!, ali i priznala da u kući nema vagu.

Instagram

 
 

– Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram priznati da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje.

Dok uživa na egzotičnim destinacijama, koje opisuje kao “raj na zemlji”, Tanja Vojtehovski ne zaboravlja svoj trenutni profesionalni izbor.

Instagram

 

Pratiocima na Instagramu obratila se motivacionom porukom, citirajući reči Bendžamina Frenklina:

“Voliš li život? Onda nemoj traćiti vreme jer je od vremena sastavljen život.”

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Krstović