Ovaj kupaći ističe sve mane, ali Tanja Vojtehovski ga samouvereno šeta

Ovaj kupaći ističe sve mane, ali Tanja Vojtehovski ga samouvereno šeta

Autor: | 19/08/2024

0

Dugo nismo imali prilike da vidimo Tatjanu Vojtehovski u javnosti, s obzirom na to da se povukla sa malih ekrana i živi potpuno drugačijim životom.

Novinarstvo joj više nije prioritet, zamenila ga je drugom profesijom. Tačnije, osnovala je institut i postala NLP trener.

Petar Đorđević

 

Danas, na pragu šeste decenije, izgleda bolje nego ikad. Iako je dugo nismo videli pred objektivom, fotografije sa plaže koje je objavila na svom Instagramu svedoče da je u odličnoj formi.

Nekadašnja voditeljka objavila je niz fotografija gde možemo videti kako Tanja Vojtehovski u kupaćem izgleda ovog leta, a komplimenti na račun savršenog izgleda ne prestaju da se nižu.

Pročitajte: Tanja Vojtehovski ne krije sreću - U šestoj deceniji dokazala da nikad nije kasno, čestitke pristižu

Ovog leta omiljeni letnji komad joj je bikini sa širokim teget belim prugama na jedno rame uz koji je uklopila zanimljive i neobične naočare sa plavim staklima.

Osim zanimljivih kupaćih kostima, Tanja je pokazala i savršenu figuru u šestoj deceniji života. Tome je, na prvom mestu, doprinela promena režima ishrane.

– Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram.

Pročitajte: Trendi frizura i plišana trenerka - Da li verujete da ovako izgleda majka Tanje Vojtehovski FOTO

Pre svega, izbacila sam šećer i brašno. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone – rekla je Tanja u razgovoru za HELLO!, ali i priznala da u kući nema vagu.

– Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram priznati da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Aleksandar Krstović

Slične Vesti

Pročitajte još