Kuća Siniše Mihajlovića u Porto Červu sinonim je za hedonizam, a nosi i patriotsku notu - zove se Srbija

Kuća Siniše Mihajlovića u Porto Červu sinonim je za hedonizam, a nosi i patriotsku notu - zove se Srbija

Autor: | 02/07/2024

0

Kuća porodice Mihajlović u Porto Červu nosi posebno ime

Siniša Mihajlović, legenda fudbala čiji je prerani odlazak rastužio ne samo celu Srbiju, već i Italiju gde je dugo živeo i radio, ostavio je iza sebe veliku porodicu, uspešnu karijeru, pregršt prizanja, ali i nekoliko nekretnina na Apeninskom poluostrvu.

Irina Eller

 

Proslavljeni sportista i njegova supruga Arijana imaju luksuzan stan u Rimu, planinsku kuću u Abrucu, raskošnu vilu u Porto Červu...

Pročitajte: Arijana napravila pometnju na Instagramu - Ko je mladi gospodin u čijem se zagrljaju našla Mihina supruga?

Sva ova mesta pretvorili su u savršene porodične oaze. No, naziv jedne će vas posebno oduševiti.

Dobro se sećamo da je Siniša bio veliki patriota, pa je verovatno zbog toga odlučio da jedna nekretnina ponese ime koje mu je blisko srcu. To je jednom prilikom otkrio njegov brat Dražen.

Instagram

 

- Supruga Jelena i ja smo medeni mesec proveli u mestu Porto Červo na Sardiniji, u Sinišinoj vili “Srbija”. Nosimo divne utiske i upravo tamo su njegova deca odabrala ime za našu bebu - rekao je tada Dražen.

U lepu Sardiniju, drugo po veličini ostrvo u Sredozemnom moru koje u Italiji inače ima status pokrajine, Siniša se zaljubio davnih dana, kada je počeo da igra u toj zemlji.

Instagram

 

Posle nekog vremena doneo je odluku da u Porto Červu napravi mali mediteranski raj za svoju porodicu.

Arijana, bivša voditeljka i model, važi za damu istančanog ukusa, što i dokazuje uvek besprekornim odevnim kombinacijama, a svoju kreativnost i stil utkala je i u impresivnu vilu “Srbija”.

Instagram

 

I ovog leta supruga Siniše Mihajlovića odmara se u čarobnom mestu na severoistoku Sardinije, što otkrivaju živopisne razglednice koje šalje pratiocima na Instagramu.

U porodičnom raju ovih dana uživa i njena mlađa ćerka Virdžinija, koja čeka drugo dete. 

Instagram

 

Arhitekura zdanja prati ambijent. Kuća ima prostrano dvorište i bazen, veliku terasu sa kojih puca nestvaran pogled na okolinu, dok su vrtovi prepuni mirisnog mediteranskog rastinja i ukrašeni kamenjem različitih oblika.

Instagram

 

Na tremu vidimo drveni sto sa stolicama od kovanog gvožđa u retro stilu, a na travi bele ležaljke i grmove pune cveća. Sve je od prirode i sve je u dodiru sa prirodom. Ništa ne remeti harmoniju.

Pročitajte: Arijana smogla snage da progovori - Nedelju dana pre nego što je umro...

Iz kuće se pruža pogled na čarobnu Smaragdnu obalu i još dalje, na tirkizne vode Tirenskog mora. Nije ni čudo što je Porto Červo poslednjih decenija jedno od omiljenih utočišta svetskog džet-seta.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Irina Eller

Najnovije vesti