Samo je jedan razlog za kraj... Verica Rakočević o razvodu od Veljka Kuzmančevića

Samo je jedan razlog za kraj... Verica Rakočević o razvodu od Veljka Kuzmančevića

Autor: | 05/07/2024

3

Verica Rakočević o razvodu od Velja Kuzmančevića

Veljko Kuzmančević je u srećnom braku sa Vericom Rakočević, od koje je mlađi više od tri decenije.

Za njih je broj godina samo broj i njihova ljubav se ne meri njima.

Ono što ih povezuje i čini srećnima je ono što pronalaze jedno u drugome i ono što jedno drugome daju - ljubav, razumevanje i sklad koji koji se rađa kada se dve savršene polovine najzad pronađu.

Dejan Milićević

 

Ali, pitanja ne prestaju. U Srbiji, ali i u svetu, i dalje je ovakva veza tabu, intrigantna, za mnoge čudna, zabranjena, nemoguća...

Iako će njihov brak ovog avgusta zaokružiti više od deceniju, svi bi da znaju odgovor na pitanje o potomstvu slavnog para. 

Pročitajte: Proleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO

Ekipa Hello! magazina jednom priliko pitala je Vericu i Veljka kako reaguju na pitanja o potomstvu?

Kao svaka druga osoba koja iznosi svoj stav na tu temu. Potomstvo je nešto za čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost - rekao je Veljko dok je Verica navela da bi želja za detetom dovela do razvoda.

Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće. Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što misli da je to zauvek tako, ne znači da se jednog dana neće promeniti.

Ako to bude za mog života, nećemo biti muž i žena, ali bićemo svakako najbolji prijatelji.

Na našu sreću, trenutno živimo jako srećan život. Koliko će on trajati samo Bog zna, jer on nas je u svoj njegovoj nespojivosti spojio - objasnila je Verica pre nekoliko godina.

Dejan Milićević

 

Nedavno je Verica ponovo pred sedmom silom odgovorila na sporno pitanje i time stavila tačku na temu o potomstvu.

- Moj muž ne želi decu i poštovaću njegovu odluku. Više puta je rekao da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu - rekla je Verica za "Informer".

Ona iza sebe ima već dva braka i troje dece, dok je njenom izabraniku ovo prvi brak.

Komentari (3)

Loading
Mira 23:22 06.07.2024
Odgovori

Ako im ne smeta razlika u godinama, zašto se Verica fotošopira? Zbog javnosti ?Ja sam bila sa mlađim muškarcem, i nisam brinula za javnost jer nisam zbog javnosti sa njim.

Mara 15:17 07.07.2024
Odgovori

Muz joj mladji od cerki,o čemu pričamo.. ono što nije milo nama,ne činimo drugima,kako bi se ona osećala da ima sina i da on živi sa babom..to je bolesno..zarobila mladica da mu majka nema unucice od svog sina..da sam vlast to bih zabranila,ako nizboceg..ono zbog nataliteta..stidi se ženo,ako imas malo savesti,pomisli na svoje cerke,greh je to što činiš.

hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti