Kakve telohranitelje ima Arijana Mihajlović! A tek da vidite kupaći kostim...

Kakve telohranitelje ima Arijana Mihajlović! A tek da vidite kupaći kostim...

Autor: | 08/07/2024

0

Arijana Mihajlović sa porodicom uživa na Sardiniji

Arijana Mihajlović provodi leto na Sardiniji, ostrvu na kojem je svojevremeno sa suprugom, legendom fudbala Sinišom Mihajlovićem, napravila pravi mali raj na zemlji.

Skoro svakog dana zgodna Italijanka šalje razglednice sa neke od plaža u mondenskom Porto Červu, gde imaju porodičnu oazu.

Irina Eller

 

Videli smo da joj svi modeli kupaćih kostima savršeno stoje, iako ima 53 godine i petoro dece, a uskoro će i po drugi put postati baka. No, nije joj baš lako prići, jer su oko nje uvek zgodni „telohranitelji“.

Pročitajte: Kuća Siniše Mihajlovića u Porto Červu sinonim je za hedonizam, a nosi i patriotsku notu - zove se Srbija

Nekad su tu dvojica, nekad jedan, nekad sva trojica. I verovatno ste već pogodili da pričamo o njenim sinovima Miroslavu, Dušanu i Nikolasu.

Dušana i Nikolasa upravo je tako predstavila na najnovijoj fotografiji sa plaže. „Telohranitelji“... Mamini najverniji čuvari. Arijana Mihajlović sa porodicom zaista uživa u svakom trenutku koji zajedno provode na Sardiniji.

Oba „telohranitelja” su stasiti i lepi. Naravno, na mamu i tatu – imali su od koga da „pokupe” dobre gene. Za oko su nam zapali još neki detalji.

Dušanova leva ruka skroz je istetovirana, ali ima tetovažu i na nozi – broj 11, koji je njegov otac nosio na dresu. Nikolas na desnoj ruci, kako se čini, ima zavoj, no, ne smeta mu da uživa u čarima leta.

 

Prelepu sliku prati pesma „Jedina” Vlade Georgieva, što je posebno oduševilo Arijanine brojne pratioce sa ovih prostora.

Pročitajte: Arijana Mihajlović napravila pometnju na Instagramu - Ko je mladi gospodin u čijem se zagrljaju našla Mihina supruga?

Supruga Siniše Mihajlovića, nekadašnja voditeljka i model, i dalje ima liniju na kojoj mogu da joj pozavide i mnogo mlađe žene, pa joj sve što obuče stoji kao saliveno, uključujući sjajne kupaće kostime.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/ariannamihajlovic

Slične Vesti