Retko ih viđamo zajedno: Aleksandar i Tamara Vučić u zvaničnoj poseti Egiptu, prva dama očarala javnost

Retko ih viđamo zajedno: Aleksandar i Tamara Vučić u zvaničnoj poseti Egiptu, prva dama očarala javnost

Autor: | 14/07/2024

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u zvaničnoj poseti Egiptu, gde mu je domaćin predsednik Abdel Fatah al Sisi.

 

 

Uz supruga je i prva dama Tamara Vučić, koja i sama ima ispunjen kalendar aktivnosti. Već prvog dana boravka u Egiptu našla se među govornicima na konferenciji posvećenoj osnaživanju žena, u organizaciji “Hope Giver Camping”.

Osim toga, Tamara Vučić je razgovarala sa Toskom Mask. Sestra zvanično najbogatijeg čoveka na svetu, Ilona Maska, cenjena je rediteljka i producentkinja, ali i vlasnica kompanije Passionflix, platforme za striming filmova i serija snimljenih na osnovu ljubavnih romana.

Pročitajte: Modni duel Tamare Vučić i Toske Mask - Sestra najbogatijeg čoveka na svetu rame uz rame sa prvom damom, koja haljina je raskošnija?

Dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavljao državničke poslove sa predsednikom Egipta, gospođa Vučić srela se sa prvom damom.

- Veliko je zadovoljstvo sresti se sa dragom prijateljicom Entisar al Sisi, suprugom predsednika Egipta Abdel Fataha al Sisija, posebno u okviru zvanične posete predsednika Republika Srbije Aleksandra Vučića Arapskoj Republici Egipat – poručila je na zvaničnoj Instagram stranici.

Upućujući reči zahvalnosti na izvanrednoj dobrodošlici, Tamara Vučić je istakla:

- U sadržajnom razgovoru, posebnu pažnju smo posvetile sveukupnom unapređenju diplomatskih odnosa Srbije i Egipta, sa fokusom na kulturnu diplomatiju i razmenu.

- Diplomatski odnosi Srbije i Egipta, dugi 116 godina, krunisani su strateškim partnerstvom.

 

 

Supruga predsednika Srbije očarala je svetsku javnost tokom posete Egiptu gde joj je dodeljena nagrada "Better World Best Commitment Award" za diplomatske napore u promociji mira u Evropi i predanost humanitarnim ciljevima.

Pročitajte: Frizura Tamare Vučić za paklene dane pred nama: Na 40 stepeni kosa može da izgleda savršeno, evo i kako FOTO

Prilikom svakog javnog pojavljivanja Tamara Vučić plenila je otmenom pojavom, kao i besprekornom elegancijom.

Marko Đoković/Tanjug

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Elvis Barukčić/Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti