Ovako izgleda jedan dan Aleksandra i Tamare Vučić, predsednički par uživa u putovanju

Ovako izgleda jedan dan Aleksandra i Tamare Vučić, predsednički par uživa u putovanju

Autor: | 03/10/2024

0

Aleksandar i Tamara Vučić u skladnom su braku već više od decenije, mada su retki trenuci kada se u javnosti zajedno pojavljuju.

Svoju intimu čuvaju ljubomorno u njihova četiri zida, gde im svakodnevicu ulepšava mezimac Vukan, a kada izađu iz porodičnog doma, svako se bavi svojim poslovnim obavezama.

Sergei Savostyanov/Profimedia

 

I dok prva dama redovno obilaze sve važne društvene i kulturne događaje u prestonici, predsednik je uglavnom van granica naše države.

Ipak, danas je posebno važan dan za Srbiju, pa su se supružnici pojavili u Subotici, što je veoma redak slučaj da ih vidimo zajedno na jednom događaju.

Naime, predsednik je obilazio završne radove na železničkoj stanici i pruzi u Subotici, gde će uskoro prolaziti brzi voz do Budimpešte.

Kako je znala da je ovo za njenog supruga veoma važan projekat, Tamara je ostavila po strani svoje obaveze i danas mu je bila najveća podrška.

Pročitajte: Sa vetrom u kosi - Tamaru Vučić u ovakvom izdanju do sada nismo videli

U kežual izdanju prva dama je još jednom zablistala i objasnila da je moda samo stvar umeća. Naime, ona se odlučila, baš kao i njen muž, za dobar džins, crnu svedenu košulju i pink sako kojim je razbila monotoniju.

Dok su se vozili vozom, bračni par Vučić neobavezno je razgovarao o raznim temama pa smo imali prilike da vidimo kako njih dvoje zaista funkcionišu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jasno je da je reč o velikoj ljubavi, međusobnom razumevanju i podršci, a Tamara ne krije koliko je ponosna na sve što je njen suprug do sada postigao.

Ipak, to ništa ne bi bilo moguće bez njene podrške. Aleksandar i Tamara Vučić primer su kako prava ljubav opstaje uprkos svim razlikama koje su pomirljive ukoliko ima kompromisa, razgovora i emocija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti