Jelena i Duško uspeli da se dogovore oko podele imovine: Kome ostaje vila na Dedinju, a kome luksuzni stan

Jelena i Duško uspeli da se dogovore oko podele imovine: Kome ostaje vila na Dedinju, a kome luksuzni stan

Autor: | 15/07/2024

0

Jelena Karleuša i Duško Tošić dogovorili se oko podele imovine

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića već duže vreme je jedna od glavnih medijskih tema. Kako saznaje Kurir, bivši par uspeo je da se dogovori oko podele imovine, a evo kome će šta pripasti.

Tokom braka, sklopljenog u junu 2008. godine, popularna pevačica i bivši fudbaler stekli su i nekoliko nekretnina na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu.

Miša Obradović

 

Vila na Dedinju, koju je Tošić kupio od Dragana Stojkovića Piksija, a u kojoj muzička zvezda živi sa ćerkama, ostaće u njenom vlasništvu. Kuća vredi oko dva i po miliona evra.

Pročitajte: Ćutao sam četiri godine, više neću! Tošić progovorio o skandaloznom braku sa Karleušom

S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem potoku, kao i nekretnina na Dedinju, u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju Dušku, prenosi Kurir.

- Njih dvoje su posle nekoliko neuspešnih pregovora uspeli da nađu zajednički jezik i da završe neophodnu dokumentaciju, koju će uskoro i da potpišu. Tako će se sad tačno znati šta je čije - otkrio je izvor blizak pevačici. I dodao:

Arhiva HELLO!

 

- Jelena će s ćerkama biti u vili na Dedinju, u koju će kompletno preći da živi nakon potpisanog razvoda. Što se automobila tiče, svako će zadržati svoje vozilo, dok će Tošić i dalje da plaća adekvatnu alimentaciju.

Pročitajte: Jelena i Duško se zvanično razvode, evo kako će podeliti imovinu stečenu tokom 15 godina braka

Karleuša je na nedavnom izboru za "Mis Srbije" otkrila da su ona i Duško u procesu sporazumnog razvoda, i očigledno su uspeli da se dogovore o podeli imovine u interesu svih.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dejan Milićević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti