Velika tajna Duška Tošića otkrivena: Ništa više nije isto

Velika tajna Duška Tošića otkrivena: Ništa više nije isto

Autor: | 15/07/2024

0

Tajna Duška Tošića otkrivena

Jelena KarleušaDuško Tošić konačno su sklopili sporazumni razvod braka i višemilionska imovina je podeljena.

Arhiva HELLO!

 

Vila na Dedinju, koju je Tošić kupio od Dragana Stojkovića Piksija, a u kojoj muzička zvezda živi sa ćerkama, ostaće u Jeleninom vlasništvu. Kuća vredi oko dva i po miliona evra.

Pročitajte: Jelena i Duško uspeli da se dogovore oko podele imovine - Kome ostaje vila na Dedinju, a kome luksuzni stan

S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem potoku, kao i nekretnina na Dedinju, u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju Dušku, prenosi Kurir.

Prisetimo se kako je Jelena ranije govorila o odnosu sa suprugom, ali i kada je otkrila veliku tajnu Duška Tošića u periodu najveće ljubavi.

Naime, Karleuša je jednom prilikom otvoreno govorila o mladalačkim ljubavima i tada je podelila i neverovatnu priču o Duškovim simpatijama, koje je u mladosti gajio upravo prema pevačici.

Jelena je objasnila da je fudbalerova soba bila oblepljena njenim posterima, te da je dugo maštao o njoj, pa je tajna Duška Tošića ugledala svetlost dana.

Tajna Duška Tošića ugledala svetlost dana

Instagram/Nika Tošić

 

- Sa 16 godina prešao je u OFK "Beograd". Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK-a da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima.

Na kraju balade on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča - otkrila je Karleuša svojevremeno.

Jelena Karleuša i Duško Tošić su bili u braku od 2008. godine i ponosni su roditelji dve devojčice, Atine i Nike

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti