Nema šta više da krije: Duško Tošić sa njom letovao u julu, fotografija kao dokaz je tu

Nema šta više da krije: Duško Tošić sa njom letovao u julu, fotografija kao dokaz je tu

Autor: | 06/08/2024

0

Jelena Karleuša leto provodi radno i paradno, dok njen još uvek zakonit suprug Duško Tošić nije u Srbiji i slobodno vreme iskoristio je za putovanje, ali ne u društvu prijatelja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako se fudbalski menadžer trudi da privatnost zadrži daleko od očiju javnosti, to mu ponekad ne polazi za rukom, a čini se da više i nema šta da krije, s obzirom na to da smo u više navrata na Instagramu svedočili o njegovim i Jeleninim trzavicama u braku.

Pročitajte: Jelena i Duško se zvanično razvode, evo kako će podeliti imovinu stečenu tokom 15 godina braka

Tako Duško Tošić nema razloga da krije sa kim je proveo topli jul, ali i početak avgusta.

Naime, Duško se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom, pa je tako u Bodrum poveo svoju sestru Katarinu, a sa njima je bila i preslatka Nika, mlađa ćerka Jelene i Duška.

Instagram/duskotosic

 

Fotografiju starije ćerke Atine nismo videli, pa ne znamo da li je i ona sa tatom i tetkom letovala u prelepom gradu okupanom suncem.

Instagram/duskotosic

 

I Duško i Katarina na svojim društvenim mrežama objavili su u kakvom luksuzu uživaju i odmaraju se u popularnom letovalištu.

Podsetimo, Jelena Karleuša je nedavno otkrila kakva je situacija trenutno sa suprugom.

– Situacija je takva da smo trenutno u fazi sporazumnog razvoda – otkrila je Jelena za Kurir, a zatim javnosti pokazala prepiske sa advokatom Duška Tošića.

- Dobar dan, da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka.

Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po deset dana da „radi”, kako kaže. „Radi” po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima.

Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka i drugog.

Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom, da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? – napisala je Karleuša, na šta joj je advokat odgovorio.

– Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati sa kolegom sa konkretnim predlogom.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti