Ivanu Stanković dugo nismo videli, sada se oglasila tužnim povodom: Ovakvog ću te pamtiti, neka ti duša nađe mir

Ivanu Stanković dugo nismo videli, sada se oglasila tužnim povodom: Ovakvog ću te pamtiti, neka ti duša nađe mir

Autor: | 16/07/2024

0

Ivana Stanković jedna je od naših najuspešnijih manekenki svih vremena. Tokom izuzetno bogate karijere sarađivala je sa najpriznatijim modnim kućama i dizajnerima, kao što su Dona Karan, Versaće, Roberto Kavali, Kelvin Klajn, Guči...

 

 

Modnim pistama šetala je zajedno sa top-modelima Naomi Kembel, Kejt Mos, Sindi Kraford, Kristi Tarlington, Lindom Evanđelistom.

Pročitajte: Ivana Stanković - Bez lažne skromnosti, mislim da nisam najlepša Srpkinja

Iza nje su brojne naslovnice najprestižnijih svetskih magazina, a mnogi je i danas pamte po kratkoj kosi. Takvu frizuru napravila je na nagovor Đorđa Armanija, i ona je ostala njen zaštitni znak.

Kada se povukla iz sveta mode, Ivana Stanković je napisala dve knjige u kojima je opisala svoj izuzetan životni put, a činjenica je da je obišla planetu i upoznala brojne svetski poznate ličnosti.

Poslednjih godina Ivana se povukla iz javnosti, a o njenom privatnom životu ne zna se skoro ništa.

Pročitajte: Dve glumice, manekenka, voditeljka... Vuk Kostić magnet za poznate žene, spisak je podugačak, a veza sa pevačicom tajna FOTO

Sada se, posle dužeg vremena, oglasila na Instagramu, kako bi se oprostila od čoveka koji joj je mnogo značio.

 

 

- Ovakvog ću te pamtiti. Hvala ti na svim zvezdicama. I svim pahuljama. Neka ti duša nađe mir – napisala je Ivana Stanković uz fotografiju iz nekih srećnih dana.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Stefan Tomašević/ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti