Slavna manekenka preživljava horor: Trpim teror već tri godine, rekao mi je da skočim s mosta

Slavna manekenka preživljava horor: Trpim teror već tri godine, rekao mi je da skočim s mosta

Autor: | 16/09/2024

0

Ivana Stanković jedna je od naših najuspešnijih manekenki svih vremena. Tokom duge i bogate karijere sarađivala je sa najpoznatijim modnim kućama i dizajnerima, kao što su Dona Karan, Versaće, Roberto Kavali, Kelvin Klajn, GučiArmani.

Instagram

 

Modnim pistama šetala je zajedno sa top-modelima Naomi Kembel, Kejt Mos, Sindi Kraford, Kristi Tarlington, Lindom Evanđelistom.

Posle povlačenja iz sveta mode, Ivana Stanković napisala je dve knjige u kojima je opisala svoj nesvakidašnji životni put, a činjenica je da je obišla planetu i upoznala brojne svetske zvezde.

Poslednjih godina Ivana se povukla iz javnosti i o njenom privatnom životu ne zna se mnogo.

Pročitajte: Ivana Stanković - Bez lažne skromnosti, mislim da nisam najlepša Srpkinja

Međutim, manekenka se nedavno oglasila na Instagramu, gde je iznela problem sa kojim se već duže vreme suočava, bez mogućnosti da ga reši.

- Kakve veze ima čovek na slikama sa ovom užasavajućom rupom na mom plafonu – zapitala se na početku posta, u kojem je podelila fotografije nastale u njenom stanu, ali i prvog komšije koji je uzrokovao štetu.

Kako je navela, reč je o ocu dve devojčice od 12 i 9 godina.

- One već tri godine svojim skakanjem po sobi, verovatno i sa kreveta, terorišu mene i moju porodicu. I što je najstrašnije, otac je ugledni psiholog, pedagog, čovek koji je diplomirao sa svim desetkama. Strašno.

Instagram

 

Ivana Stanković je istakla da teror traje već tri godine, da postoji dokumentacija o pretrpljenom stresu, da su zvali komunalnu policiju...

- Čovek je psiholog, on je “ugledna” ličnost, koju sam zbog nedoličnih poruka na Instagramu morala na kraju i da blokiram. Pred mojom majkom je rekao da treba da skočim sa mosta i ubijem se – napisala je Ivana, dodajući da je dugo izbegavala da o tome obavesti medije.

Pročitajte: Stravična noć u domu Verice i Veljka, policija intervenisala, mogla se čuti samo jedna jeziva reč

- Ni sada ne želim to, samo se pitam: kako neko ovakav, bahat, prost, čovek koji ni svoju decu ne može da vaspita, bude pedagog. Devojčice i nisu toliko krive. Njima se dozvoljava da skaču, ruše, u bilo koje doba. Sve dok nam valjda plafon ne otpadne.

Na kraju javnog obraćanja Ivana Stanković je poručila da njoj i njenoj porodici verovatno ne ostaje ništa drugo nego da se godinama tuži sa komšijom.

Komentari (0)

Loading
Redakcija Stefan Tomašević/ATA Images

Najnovije vesti