Ova lepotica najbolje poznaje Bogdana Bogdanovića: On je kao dete, pravi Petar Pan

Ova lepotica najbolje poznaje Bogdana Bogdanovića: On je kao dete, pravi Petar Pan

Autor: | 23/07/2024

0

Na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu Srbiju će predstavljati naši najbolji sportisti. Oči nacije će, kao i uvek, biti usmerene ka košarkaškoj reprezentaciji, koju predvodi Bogdan Bogdanović.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Šarmantni sportista, koji ovog leta puni 32 godine, uživa veliku popularnost, pogotovo među devojkama, pa nema sumnje da će na predstojećim utakmicama imati snažnu podršku.

Pročitajte: Glumica, teniserka, manekenka... Bogdan Bogdanović slab na poznate devojke, ovo su sve njegove ljubavi

Kapitena naše košarkaške reprezentacije povezivali su sa brojnim damama, između ostalih i sa teniserkom Olgom Danilović i glumicom Jovanom Stojiljković. Godinu dana proveo je u vezi sa devojkom koja se zove Sara, ali nedavno se pročulo da je toj ljubavi došao kraj.

Bilo kako bilo, Bogdan Bogdanović ne krije da mu je na prvom mestu porodica, roditelji i sestra Bojana. Baš kao što je i on njima.

Kada je krenuo put Amerike kako bi tamo nastavio košarkašku karijeru, Bojana je svoj život stavila u drugi plan i zaputila se sa bratom kako bi mu pomogla da se prilagodi novom početku. Dok je on bio na treninzima, ona je brinula o svemu ostalom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedno drugo podržavali su od malih nogu, a tako je i danas.

- Uvek smo bili zajedno, još od detinjstva. Imam u njoj neviđenog prijatelja. Žrtvovala je godinu dana svog života, posvetila se meni, pomogla mi oko organizacije života – rekao je jednom prilikom Bogdan.

Bojana Bogdanović kasnije se usredsredila na školovanje, studirala je u Sakramentu, a bratu je i danas desna ruka. Kako kažu upućeni izvori, angažovana je u vođenju njegovog kampa i fondacije, kao i podršci mališanima koji sanjaju da jednog dana budu kao Bogdan.

Pročitajte: Skromnost je vrlina - Reči velikog Bogdana Bogdanovića oduševile Srbiju

- Bodgan je i dalje detinjast. To mi se baš dopada kod njega. On je kao neki Petar Pan i uživa u tome – rekla je nedavno u emisiji „Oko” Bojana Bogdanović i priznala da nije propustila nijednu utakmicu slavnog brata.

Screenshot/RTS

 


 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Dušan Milenković/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti