Ona se zbog Bogdana odrekla svega, napustila Srbiju i dala mu celo srce, a on joj ovako vraća

Ona se zbog Bogdana odrekla svega, napustila Srbiju i dala mu celo srce, a on joj ovako vraća

Autor: | 14/08/2024

0

Srpski olimpijci u ponedeljak su izašli na balkon Starog dvora, gde su po ko zna koji put građanima priredili pravi vatromet emocija.

Bilo je smeha, bilo je suza, a govor kapitena košarkaške reprezentacije Bogdana Bogdanovića, kao i onaj Novaka Đokovića, ostaće mnogima urezani u sećanje.

M.M./ATA Images

 

Nakon dočeka u centru Beograda slavlje se prenelo na reku, gde su naši košarkaši i vaterpolisti, zajedno sa Novakom Đokovićem, pevali najveće hitove čak osam pevača koji su pevali za njihovu dušu.

Veliku pažnju javnosti izazvale su supruge košarkaša reprezentacije, a samo jedan od njih na proslavu je došao sam.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ODBILA da peva olimpijcima, evo i zašto! Sportisti je zvali na slavlje, a ona...

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović došao je na proslavu bez lepše polovine, a proveo se za medalju!

Osim što je u jednom trenutku zagrlio pevačicu Milicu Todorović, Bogdan je sve vreme bio na nogama, a njegov prepoznatljiv osmeh istopio je svako žensko srce koje je kucalo preksinoć u beogradskom restoranu.

Bogdana su povezivali sa mnogim cicama sa javne scene, a ono što je sasvim sigurno je da je naš kapiten izuzetno vezan za porodicu, roditelje i sestru Bojanu

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Kada je krenuo put Amerike kako bi tamo nastavio košarkašku karijeru, Bojana je svoj život stavila u drugi plan i zaputila se sa bratom kako bi mu pomogla da se prilagodi novom početku.

Dok je on bio na treninzima, ona je brinula o svemu ostalom, čak i o uređenju njegovog životnog prostora.

Jedno drugo podržavali su od malih nogu, a tako je i danas.

- Uvek smo bili zajedno, još od detinjstva. Imam u njoj neviđenog prijatelja. Žrtvovala je godinu dana svog života, posvetila se meni, pomogla mi oko organizacije života - rekao je jednom prilikom Bogdan.

Pročitajte: Natalija Jokić i Jelena Đoković sinoć stale rame uz rame - Koja je ispoštovala kodeks oblačenja na najjačoj zabavi u gradu

Bojana Bogdanović kasnije se usredsredila na školovanje, studirala je u Sakramentu, a bratu je i danas desna ruka.

Kako kažu upućeni izvori, angažovana je u vođenju njegovog kampa i fondacije, kao i na podršci mališanima koji sanjaju da jednog dana budu kao Bogdan.

Screenshot/RTS

 

- Bogdan je i dalje detinjast. To mi se baš dopada kod njega. On je kao neki Petar Pan i uživa u tome - rekla je nedavno u emisiji „Oko” Bojana Bogdanović i priznala da nije propustila nijednu utakmicu slavnog brata.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti